No SSO cookie
Un clip amuzant cu doua fete, un pestisor auriu si Renault Twingo RS
Noutati-auto

Oare ce se intampla cand punem intr-un loc doua fete, un pestisor auriu si un Renault Twingo RS? Ei bine, asta va trebui sa deslusiti voi !

Imagini (0) Data: 11 July 2012 Comentarii (1)

Noul Renault Clio MK4 ni se prezinta prin intermediul unui clip
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material video interesant cu viitorul Renault Clio MK4. Veti putea vedea cum a evoluat constructia acestei masini. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 11 July 2012 Comentarii (0)

Noul Renault Clio isi face debutul printr-o serie de imagini de exceptie
Noutati-auto

Cei de la Renault ne ofera astazi o serie de imagini mai mult decat interesante cu noua generatie Clio. Daca vreti sa aflati mai multe despre acest model, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (29) Data: 4 July 2012 Comentarii (0)

Primul material video cu Renault Clio RS MK4 2013
Noutati-auto

Surpriza celor de la Renault a fost Clio RS MK4 2013. Ei au adus modelul la Goodwood Festival of Speed unde a fost testat in cadrul unei intreceri.

Imagini (3) Data: 3 July 2012 Comentarii (0)

Cei de la Renault ar urma sa produca un SUV compact
Noutati-auto

Datorita unei nevoi acute de dezvoltare a segmentului SUV, cei de la Renault ar urma sa vina pe piata cu un nou model. Daca v-am starnit curiozitatea si vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (27) Data: 8 June 2012 Comentarii (0)

Noi imagini spion cu Renault Clio 2013
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti o serie de imagini spion noi cu viitoarea generatie Renault Clio. Fotografii au fost din nou pe pozitii si au surprins modelul in teste. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (11) Data: 30 May 2012 Comentarii (0)

Grupul Renault a investit peste 35 de milioane de euro in formarea angajatilor
Noutati-auto

Intre anii 2000 – 2011, Grupul Renault a realizat 5,5 milioane de ore de formare pentru angajatii sai. Grupul a pus in practica un dispozitiv de formare complex: 520 de formatori interni, doua centre de formare, 13 scoli de dexteritate si 11 spatii DOJO (spatii de „antrenament” in domeniul securitatii, calitatii si mediului).

Imagini (0) Data: 23 April 2012 Comentarii (0)

Primele imagini cu Renault Grand Kangoo
Noutati-auto

Cei de la Renault ne prezinta primele imagini cu Grand Kangoo. O masina creata dupa chipul si asemanarea celebrei Dacia Lodgy.

Imagini (15) Data: 2 April 2012 Comentarii (0)

Grupul Renault protejeaza resursele de apa in Romania
Noutati-auto

Dacia si Renault Technologie Roumanie, prin Centrul Tehnic Titu, au investit in modernizarea si crearea sistemelor de producere a apei potabile si tratare a celei reziduale.

Imagini (0) Data: 26 March 2012 Comentarii (0)

Cathy & David Guetta, Ambasadorii Renault Twizy
Stiri

Renault sarbatoreste lansarea oficiala a modelul electric Renalt Twizy in cadrul salonului auto de la Geneva, in prezenta unuia dintre cei mai in voga artisti ai momentului, David Guetta, castigator a doua premii Grammy si declarat cel mai bun DJ din lume.

Imagini (0) Data: 8 March 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2324 :: 15.29MB