No SSO cookie

Un clip amuzant cu doua fete, un pestisor auriu si Renault Twingo RS

voteaza
(5/ 1)
Un clip amuzant cu doua fete, un pestisor auriu si Renault Twingo RS
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Oare ce se intampla cand punem intr-un loc doua fete, un pestisor auriu si un Renault Twingo RS? Ei bine, asta va trebui sa deslusiti voi !

 
 

In urma cu ceva timp cei de la Renault au realizat un spot in care au pus modelul Twingo RS la "lucru". Mai exact, acesta trebuia sa rastoarne o serie de popice.
Acea incercare a fost realizata cu succes. Apoi, francezii au rugat fanii de pe Facebook sa mai nascoceasca si alte idei nastrusnice. Astfel, s-a nascut si urmatoarea incercare. Pentru aceasta, cei de la Renault au facut rost de doua domnisoare dragute, de un bol plin cu apa si cu un pestisor auriu si desigur au mai implicat in ecuatie si modelul Twingo RS.
Combinand toate aceste elemente pe pista de la Nurburgring, s-a creat un material haios si pe care trebuie sa-l urmariti. Va dorim vizionare placuta si nu uitati sa ne lasati impresiile voastre.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de artur_49917

fake

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1955 :: 17.79MB