No SSO cookie
Pentru Peugeot, numerele sunt sacre...
Noutati-auto

Peugeot renunţă la denumirea clasică din trei cifre a modelelor sale, adoptând, la 75 de la lansarea clasicului 201, o numerotare cu 4 cifre, odată cu lansarea, anul acesta, a modelului 1007, o maşină absolut nouă, inovativă, care se va poziţiona ca o extensie a gamei actuale.

Imagini (0) Data: 19 April 2004 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Peugeot mizeaza pe vânzari de 6.500 de unitati pe piata româneasca
Noutati-auto

Trust Motors, importatorul oficial Peugeot în România, are în plan vânzarea a 6.500 de maşini în acest an, cu circa 1.000 de unităţi în plus faţă de anul trecut, a declarat pentru www.masini.ro, Cristian Radu, director de vânzări al companiei.

Imagini (0) Data: 13 February 2004 Comentarii (0)

Peugeot si Renault construiesc "masini economice" în Maroc
Noutati-auto

Constructorii francezi PSA - Peugeot Citroen şi Renault vor asambla în Maroc automobile economice de tipul Renault-Kangoo, Peugeot-Partner şi Citroen-Berlingo, în virtutea unui acord încheiat între guvernul marocan şi producătorii francezi de automobile, informează AFP.

Imagini (0) Data: 30 January 2004 Comentarii (0)

PSA Peugeot Citroën s-a asociat unui proiect franco-britanic pentru producerea unui vehicul hibrid
Noutati-auto

Compania franceză PSA Peugeot Citroën şi-a dezvăluit marile speranţe prin alăturarea la un proiect special, construcţia unui vehicul hibrid nepoluant.

Imagini (0) Data: 17 December 2003 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Vânzarile Peugeot ar putea atinge, în România, circa 5.500 de unitati în acest an
Noutati-auto

Peugeot a vândut în luna noiembrie, pe piaţa românească, 521 de autovehicule, totalizând în primele 11 luni ale anului 4.988 de vehicule comercializate.

Imagini (0) Data: 11 December 2003 Comentarii (0)

Peugeot vizeaza un obiectiv anual de 300.000 de unitati pentru noul model 407
Noutati-auto

Constructorul auto francez Peugeot a fixat ca obiectiv de vânzări pentru noul model 407, aşteptat pe piaţă la jumătatea celui de-al doilea trimestru de anul viitor, un volum anual de 300.000 de unităţi, potrivit lui Frédéric Saint-Geours, director general al mărcii, citat de Autoactu.

Imagini (0) Data: 4 December 2003 Comentarii (0)

PSA Peugeot-Citroen si Renault fac parte din primele 100 companii mondiale
Noutati-auto

Potrivit clasamentului efectuat de cotidianul francez l'Expansion, constructorii de automobile PSA Peugeot Citroën şi Renault ocupă poziţiile a 35 - a şi a 72 - a între primele 100 de companii din toate domeniile la nivel mondial, potrivit cifrelor analizate pentru anul 2002.

Imagini (0) Data: 3 December 2003 Comentarii (0)

Peugeot 407 Elixir îsi arata savoarea la Frankfurt
Noutati-auto

Peugeot 407 Elixir Concept va debuta peste câteva zile la Frankfurt Motor Show, acest concept fiind, potrivit opiniei specialiştilor, un “extract” al liniilor pe care le va avea noua generaţie 407 a binecunoscutului constructor francez, informează The Car Fanatics.

Imagini (0) Data: 5 September 2003 Comentarii (0)

PSA Peugeot Citroen a avut un prim semestru pozitiv
Noutati-auto

Grupul francez PSA Peugeot Citroen a înregistrat un rezultat satisfăcător în primul semestru al acestui an, ridicându-şi vâzările mondiale cu 1,9%, la 1,689 milioane autovehicule, informează autoactu.com

Imagini (0) Data: 10 July 2003 Comentarii (0)

PSA Peugeot-Citroen nu este interesata de Daewoo Craiova
Noutati-auto

Compania franceză PSA Peugeot-Citroen nu este, deocamdată, interesată de un eventual proiect de investiţii la societatea Daewoo Automobile Craiova, a declarat, vineri, premierul Adrian Nastase.

Imagini (0) Data: 30 June 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1195 :: 18.76MB