No SSO cookie

Peugeot 407 Elixir îsi arata savoarea la Frankfurt

voteaza
(0/ 0)
Peugeot 407 Elixir îsi arata savoarea la Frankfurt
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Peugeot 407 Elixir Concept va debuta peste câteva zile la Frankfurt Motor Show, acest concept fiind, potrivit opiniei specialiştilor, un “extract” al liniilor pe care le va avea noua generaţie 407 a binecunoscutului constructor francez, informează The Car Fanatics.

 
 
[poza1s]407 Elixir este mai înainte de toate, un concept original care aduce o multitudine de noutăţi în privinţa stilului şi a dotărilor tehnologice. Ca stil, maşina este elegantă şi dinamică, cu un bot alungit care se echilibrează cu un spate care exprimă forţă. Caroseria pare fluidă, cu linii dulci dar clare, care combină metalul cu sticla, parbrizul fiind alungit şi devenind în acelaşi timp şi acoperiş. În partea din faţă se “cască” o gură, prizele de aer, încadrate de benzi cromate şi de farurile de ceaţă integrate în caroserie. [poza2d]Interiorul aduce un confort sporit pasagerilor, materialele şi tehnica de bord fiind în concordanţă cu cele mai înalte cerinţe ale momentului. Aerul condiţionat dual, pilotul automat cu sistem de navigaţie prin satelit dotat cu ecran color de 7 inci 16/9 cm, precum şi inserţiile de aluminiu crează o ambianţă cât se poate de revigorantă. Pasagerii sunt protejaţi de 9 airbag-uri, unul dintre ele, inserat în coloana volanului având menirea de a asigura protecţia genunchilor şoferului. [poza3s]Puterea maşinii provine de la un motor diesel în 6 cilindri, de 2,7 litri Hdi, de ultimă generaţie care oferă peste 200 CP, cu un cuplu maxim de 440 Nm. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze secvenţială Triptronic, care permite utilizarea 100% atât în regim manual cât şi automat. [poza4d]Suspensiile sunt duale, pentru roţile din faţă, şi multi-braţ, pentru cele din spate, şi dispun de ultima strigare în materie de programe de stabilitate, ESP, astfel că plăcerea condusului cu acest model se aseamănă cu savurarea unei ţigări fine.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1501 :: 17.76MB