No SSO cookie

Peugeot vizeaza un obiectiv anual de 300.000 de unitati pentru noul model 407

voteaza
(0/ 0)
Peugeot vizeaza un obiectiv anual de 300.000 de unitati pentru noul model 407
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Constructorul auto francez Peugeot a fixat ca obiectiv de vânzări pentru noul model 407, aşteptat pe piaţă la jumătatea celui de-al doilea trimestru de anul viitor, un volum anual de 300.000 de unităţi, potrivit lui Frédéric Saint-Geours, director general al mărcii, citat de Autoactu.

 
 
[poza1s]Noul 407 al "Leului" francez va fi urmat la trei luni de la lansarea berlinei, de o versiune sport wagon, după care va urma un coupe. Acest target, aşteptat pentru primul an plin de vânzări, 2005, este destul de curajos, dacă se ţine seama că modelul pe care îl înlocuieşte, Peugeot 406, lansat acum opt ani, a înregistrat în cel mai bun an al său, vânzări de 260.000 de unităţi. În plus, trendul pieţei pe acest segment indică un declin al interesului clienţlor pe acest segment, în profitul modelelor monovolum. "Berlinele tradiţionale au tendinţa de a-şi restrânge cererea, însă noi sperăm ca noul model 407 să schimpe această situaţie", a comentat Bruno de Guibert, director de produs şi piaţă al mărcii. Pentru producţia primelor două caroserii, fabricate în Franţa, la Rennes, au fost necesare investiţii în valoare de 1,12 miliardde de euro. Principalele modele concurente cu 407 sunt modelele din clasa medie superioară, ca Renault Laguna, Volkswagen Passat, Ford Mondeo sau Opel Vectra. Această maşină reprezintă noutatea majoră aşteptată de Peugeot în cursul anului viitor, înainte de înlocuirea modelelor mai mici, 206 şi 307, anunţată pentru sfârşitul anului 2004 şi începutul anului 2005.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1305 :: 17.77MB