No SSO cookie
VIDEO: Kris Meeke testeaza noul Mini Countryman WRC
Noutati-auto

Kris Meeke a participat in acest weekend la un test complex alaturi de echipa Prodirve. Acestia au testat in Sardinia noul Mini Countryman WRC. Masina folosita in noul sezon este un Countryman modificat conform specificicatiilor Super2000. Noul Mini Countryman WRC va fi dotat cu un propulsor supraalimentat de 1.6 litri, modificat de BMW Motorsport si va avea tractiune All4 imbunatatita.

Imagini (1) Data: 29 November 2010 Comentarii (0)

Theissen va renunta la sefia BMW
Formula 1

Mario Theissen va fi inlocuit cu Jens Marquardt in pozitia de manager al sectiei de motorsport din cadrul companiei germane BMW.

Imagini (1) Data: 25 November 2010 Comentarii (0)

Marele Premiu al Australiei, in pericol
Formula 1

Marele Premiu al Australiei este in pericol sa nu se mai regasesca in calendarul Formula 1 din 2011, in urma unor dispute dintre organizatori si forul de conducere al motorsportului australian.

Imagini (1) Data: 12 November 2010 Comentarii (0)

Audi RS5 are doar 422 CP!
Noutati-auto

Jurnalistii francezi de la Motorsport au declarat ca cifrele oficiale furnizate de Audi cu privire la noul RS5 sunt eronate, se pare ca puternicul coupe nu dezvolta puterea declarata.

Imagini (1) Data: 1 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Porsche 911 GT3 Cup pe circuitul de la Silverstone
Noutati-auto

Cei de la AutoExpress au realizat un video in care prezinta cel mai bine vandut model de curse din istorie, noul Porsche 911 GT3 Cup. Porsche Motorsport a realizat pana acum 1.400 de exemplare ale puternicului model.

Imagini (1) Data: 21 October 2010 Comentarii (0)

Primele imagini cu Toyota Avensis BTCC Racer
Noutati-auto

GPR Motorsport a realizat masina de competitie Toyota Avensis BTCC (British Touring Car Championship), si a dat publicitatii primele imagini oficiale.

Imagini (2) Data: 10 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Caterham Monaco testat de Autocar
Noutati-auto

Caterham a realizat o versiune limitata a modelului Seven Roadsport 125. Acesta este dedicat principatului Monaco pentru importanta sa in lumea motorsportului.

Imagini (1) Data: 9 September 2010 Comentarii (0)

Caterham Seven, editie speciala pentru Monaco
Noutati-auto

Caterham Seven Roadsport 125 Monaco este o masina dedicata statului monegasc, un omagiu adus importantei Principatului Monaco in lumea motorsportului.

Imagini (6) Data: 9 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Batalia muscle-car-urilor americane
Noutati-auto

Evenimentul auto Monterey Motorsports Reunion din Statele Unite ale Americii a gazduit si o cursa intre principalele muscle-car-uri americane: Mustang, Challenger si Camaro.

Imagini (1) Data: 26 August 2010 Comentarii (0)

Muzeul National Corvette
Utile

Muzeul Joe Weatherly de masini de serie al NMPA (National Motorsports Press Association) este localizat pe soseaua 151-34 West in Darlington, Carolina de Sud, pe terenurile pistelor de curse Darlington Speedway.

Imagini (12) Data: 24 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1787 :: 18.84MB