No SSO cookie

Audi RS5 are doar 422 CP!

voteaza
(0/ 0)
Audi RS5 are doar 422 CP!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jurnalistii francezi de la Motorsport au declarat ca cifrele oficiale furnizate de Audi cu privire la noul RS5 sunt eronate, se pare ca puternicul coupe nu dezvolta puterea declarata.

 
 
Modelul Audi RS5 are o masa totala de 1.800 kg si este dotat cu un propulsor V8 de 4.2 litri. Acesta dezvolta o putere oficiala de 450 CP si cuplu de 430 Nm. Tractiunea este una integrala quattro cu un raport de 40:60, acesta favorizand rotile din spate. Transmisia este una noua cu dublu ambreiaj si cu sapte rapoarte. Audi a declarat ca accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.6 secunde.

Audi a declarat ca noul RS5 dezvolta 450 CP la 8.250 rpm, dar jurnalistii francezi au supus coupe-ul german unei serii de teste, iar rezultatul este impresionant. Se pare ca in realitate dezvolta doar 422 CP, ceea ce-l plaseaza mai aproape de rivalul BMW M3, acesta dezvoltand 420 CP si 400 Nm.

Francezii au comparat Audi-ul RS5 cu noul Nissan GT-R, cel din urma insa dezvolta mai mult decat cifrele oficiale. Nissan a declarat ca dezvolta 485 CP, dar testele indica o putere maxima de 505 CP. Acest lucru se datoreaza faptului ca fiecare propulsor este unicat, japonezii recunoscand ca puterea poate diferi de la un exemplar la altul.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1656 :: 17.78MB