No SSO cookie
Mitsubishi Lancer Evolution VIII este Masina Sport a Anului !
Noutati-auto

Mitsubishi Lancer Evolution VIII a castigat mult ravnitul premiu “Masina Sport a Anului - Sports Car of the Year” din partea revistei Echappement. In fata a 19 competitori puternici, Lancer Evolution VIII a obtinut evaluarea maxima din partea fiecarui membru al juriului. Legenda este vie.

Imagini (0) Data: 6 December 2004 Comentarii (2)

Noul Mitsubishi Colt câstiga trofeul “Goldenes Lenkard 2004” – Volanul de aur 2004
Noutati-auto

Unul dintre premiile automobilistice ravnite pe plan international a fost acordat ieri pentru Mitsubishi Colt. Ca fiind cea mai buna masina a anului la categoria sa, noul Mitsubishi Colt a fost premiat cu “Goldenes Lenkard 2004” de catre cel mai bine vandut ziar de duminica - “Bild am Sonntag (BamS)”.

Imagini (0) Data: 17 November 2004 Comentarii (0)

Mitsubishi Motors si-a anuntat pilotii pentru Maratonul Dakar 2005
Noutati-auto

Mitsubishi Motors Corporation şi MMSP au anunţat că vor alinia cinci maşini de uzină la startul Raliului Telefonica Dakar 2005.

Imagini (0) Data: 25 October 2004 Comentarii (0)

Noul Mitsubishi Colt este disponibil in România
Noutati-auto

Începând din această săptămână, noul Mitsubishi Colt, noua armă a companiei japoneze în clasa compactă, este disponibil şi în România prin intermediul importatorului M Car Trading, planurile de vânzări până la sfârşitul anului fiind de circa 70 de unităţi.

Imagini (0) Data: 17 September 2004 Comentarii (0)

Mitsubishi s-a situat de doua ori în puncte în Raliul Harghitei
Noutati-auto

Alexandru Piţigoi şi Vlad Terzi au reuşit să continue seria evoluţiilor bune de la Timişoara şi Sibiu, terminând pe locul şase Raliul Harghitei "MOL Prevent". Mai mult, Mitsubishi-ul Lancer Evo VII a încheiat competiţia pe locul patru la grupa N, intrând de nouă ori în topul primelor şapte poziţii pe probele speciale.

Imagini (0) Data: 30 August 2004 Comentarii (0)

Noul Mitsubishi Grandis este deja disponibil în România
Noutati-auto

M Car Trading, distribuitorul general Mitsubishi în Romania, a lansat pe piaţă noul model Mitsubishi Grandis, în cadrul expoziţiei Sport & Adventure Motor Show (SAMS 2004). Compania a vândut deja 2 modele de acest tip şi speră să atingă rezultate comerciale semnificative pentru clasa care include acest nou monovolum.

Imagini (0) Data: 20 May 2004 Comentarii (0)

M Car Trading lanseaza noul Mitsubishi Grandis la SAMS 2004
Noutati-auto

M Car Trading, distribuitorul general Mitsubishi în Romania, va prezenta în premieră naţională modelul Mitsubishi Grandis, în cadrul evenimentul expoziţional Sport & Adventure Motor Show (SAMS 2004), care se va desfăşura în perioada 19-23 mai în baza sportivă Yacht Club Keoke, în zona Lacul Tei din Capitală.

Imagini (0) Data: 13 May 2004 Comentarii (0)

A treia victorie pentru Mitsubishi în Campionatul Mondial rezervat modelelor de productie
Noutati-auto

Fost campion mondial al grupei N, austriacul Manfred Stohl a reuşit să obţină în Noua Zeelandă prima victorie din acest sezon, la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo. Pe de altă parte, în WRC, echipajul Petter Solberg / Phil Mills, pe Subaru Impreza WRC a reuşit să se impună după două succese consecutive ale lui Sebastien Loeb de la Citroen, clasat abia al patrulea.

Imagini (0) Data: 20 April 2004 Comentarii (0)

M Car Trading a lansat pe piata româneasca noul Mitsubishi Lancer Evo VIII
Noutati-auto

Compania M Car Trading, importator oficial al mărcii Mitsubishi, a lansat oficial în România, modelul Lancer Evolution de generaţia a 8-a, un model adresat atât pasionaţilor de senzaţii tari, cât şi celor care îşi doresc o maşină de familie impunătoare.

Imagini (0) Data: 2 April 2004 Comentarii (0)

Debut promitator pentru Mitsubishi Lancer în WRC
Noutati-auto

Echipa Mitsubishi Motors Motor Sports a reuşit să obţină primele puncte la cursa de debut în Campionatul Mondial de Raliuri. Aflaţi la volanul noului Lancer WRC04, Gilles şi Hervé Panizzi au terminat pe locul şase în Raliul Monte Carlo, marcând primele puncte atât în competiţia piloţilor cât şi în cea rezervată constructorilor.

Imagini (0) Data: 26 January 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1325 :: 18.93MB