No SSO cookie

Debut promitator pentru Mitsubishi Lancer în WRC

voteaza
(0/ 0)
Debut promitator pentru Mitsubishi Lancer în  WRC
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa Mitsubishi Motors Motor Sports a reuşit să obţină primele puncte la cursa de debut în Campionatul Mondial de Raliuri. Aflaţi la volanul noului Lancer WRC04, Gilles şi Hervé Panizzi au terminat pe locul şase în Raliul Monte Carlo, marcând primele puncte atât în competiţia piloţilor cât şi în cea rezervată constructorilor.

 
 
[poza1s]Gilles şi Hervé Panizzi au terminat prima trecere pe cele două speciale pe locurile şapte şi şase, chiar dacă Lancer-ul WRC04 a mai cedat câteva secunde în duelul cu liderii. "Din cauza problemelor apărute la un amortizor în speciala 12, a trebuit să renunţ la orice ofensivă," spunea Gilles, clasat al şaptelea după speciala 13. După schimbarea acestuia în parcul de asistenţă, francezul a terminat pe locul cinci ultimele două speciale, urcând pe locul şase în clasamentul general, în faţa campionului mondial Petter Solberg, ultimul încetinit din cauza unor probleme la suspensie. "Sunt foarte bucuros," a mai adăugat Gilles. [poza2s]"N-am făcut prea multe teste şi sunt surprins că nu am avut mai multe probleme cu această maşină care a evoluat pentru prima dată în astfel de condiţii. Să termini raliul şi să obţii şi puncte reprezintă o performanţă foarte bună. Am încredere în echipă, în maşină şi sper ca acesta să fie începutul unui nou capitol din cariera mea. Pot spune că am ajuns într-o echipă foarte bună." Pentru Mario Fornaris, Director Tehnic, rezultatul a depăşit aşteptările: "Obiectivul nostru a fost să terminăm raliul şi să parcurgem căt mai mulţi kilometri. Am reuşit acest lucru şi mă bucur că rezultatul a demonstrat fiabilitatea maşinii." La rândul său, Sven Quandt a adăugat: "Este excepţional să intri în puncte cu o maşină nouă, condusă de piloţi noi. Suntem mulţumiţi de rezultatul obţinut la revenirea noastră pe scena Campionatului Mondial de Raliuri. Cu o săptămână în urmă am fost victorioşi în Dakar iar acum ne-am reîntors cu fruntea sus în cea mai importantă competiţie a raliurilor. Punctele obţinute reprezintă un bonus important iar rezultatul nu face decât să demonstreze ambiţia şi angajamentul echipei."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1952 :: 22.09MB