No SSO cookie
VIDEO: Iata cum suna noul Pagani Huayra!
Noutati-auto

Noul Huayra este dotat cu un propulsor V12 de 6.0 litri realizat de catre cei de la AMG. Noul propulsor este un derivat al motorului folosit pe modelul Mercedes SL65 AMG Black Series si este capabil sa dezvolte 700 CP si cuplu de 1.000 Nm.

Imagini (1) Data: 26 January 2011 Comentarii (0)

Hamilton va testa primul noul McLaren
Formula 1

Lewis Hamilton va fi cel care va pilota pentru prima data noul model McLaren Mercedes in data de 10 februarie la Jerez, Jenson Button urmand sa faca si el cunostinta cu noua masina in ziua urmatoare.

Imagini (1) Data: 20 January 2011 Comentarii (0)

AMG va lansa modele de performanta hibride
Noutati-auto

Mercedes doreste ca viitoarele modele AMG sa fie hibride. Implementarea tehnologiei hibride va permite celor de la AMG sa produca modele de performanta cu emisii si consum redus fara a micsora puterea propulsoarelor.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

ZVON: Maybach va lansa un nou model in 2014
Noutati-auto

Divizia de super-lux a celor de la Daimler ar putea lansa in 2014 un model nou. Noul Maybach va folosi platforma de baza a viitorului Mercedes S Klasse. Maybach trece momentan printr-o perioada nesigura, astfel ca aceasta stire nu a fost confirmata de catre oficialii companiei.

Imagini (1) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noua reclama Audi prezinta viitorul limuzinelor de lux
Noutati-auto

Audi SUA a lansat o noua reclama pentru modelul A8. Reclama este inspirata dintr-o veche poveste de copii, iar ideea generala prezinta viitorul luxului intruchipat in noul Audi A8. Producatorul de la Ingolstadt ataca subtil limuzina Mercedes S Klasse.

Imagini (1) Data: 16 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Aston Martin Rapide promovat in stil James Bond
Noutati-auto

Aston Martin a inceput o noua campanie de promovare a puternicului Rapide, coupe-ul cu patru usi care rivalizeaza cu Porsche-ul Panamera, Mercedes CLS si Maseratti Quattroporte. Tema aleasa este una tipica spionului britanic James Bond, Aston va crea trei episoade speciale care au in centrul atentiei noul Rapide.

Imagini (1) Data: 13 January 2011 Comentarii (0)

Propulsoarele diesel castiga teren in SUA
Noutati-auto

Audi si Mercedes doresc sa lanseze mai multe modele diesel. Acest lucru se datoreaza vanzarilor in crestere din SUA. Cu toate ca initial propulsoarele diesel erau considerate galagioase si incete, cuplul si consumul a schimbat radical parerea cientilor.

Imagini (1) Data: 12 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Audi A6 in actiune
Noutati-auto

Audi a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit noul A6. Noul model va fi disponibil incepand cu anul 2011 si va avea ca si principali concurenti modelele BMW Seria 5 si Mercedes E Klasse.Noul Audi A6 va fi disponibil pentru inceput cu o gama larga de propulsoare cu patru cilindri si V6, atat pe benzina, cat si diesel.

Imagini (1) Data: 11 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Pagani C9 surprins in timpul testelor
Noutati-auto

Noul model Pagani este cunoscut sub numele de cod C9 si va inlocui actualul Zonda. Noul Pagani C9 va fi propulsat de un V12 de 6.0 litri realizat impreuna cu cei de la AMG. Noul propulsor este un derivat al motorului folosit pe modelul Mercedes SL65 AMG Black Series si este capabil sa dezvolte 700 CP si cuplu de 1.000 Nm.

Imagini (1) Data: 10 January 2011 Comentarii (0)

Lipsa unui simulator l-a costat scump pe Schumacher
Formula 1

Ross Brawn a marturisit ca una din cauzele evolutiilor sub asteptari ale lui Michael Schumacher din sezonul 2010 a fost si absenta unui simulator de Formula 1 la dispozitia echipei Mercedes.

Imagini (1) Data: 3 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1349 :: 15.26MB