No SSO cookie

ZVON: Maybach va lansa un nou model in 2014

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Maybach va lansa un nou model in 2014
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Divizia de super-lux a celor de la Daimler ar putea lansa in 2014 un model nou. Noul Maybach va folosi platforma de baza a viitorului Mercedes S Klasse. Maybach trece momentan printr-o perioada nesigura, astfel ca aceasta stire nu a fost confirmata de catre oficialii companiei.

 
 
Surse importante din interiorul companiei indica faptul ca Maybach se pregateste pentru lansarea unui model nou. Acesta va inlocui actualele 57 si 62 si va fi disponibil in doua versiuni, cu ampatament normal si ampatament marit. Noul model ar putea beneficia de platforma viitorului Mercedes S Klasse si ar putea insemna relansarea producatorului in lumea exclusivista a super-luxului.

Modelele Maybach au fost concepute sa faca fata unor modele precum Bentley si Rolls-Royce, dar acest segment a suferit mult din cauza crizei economice. "Succesul sau falimentul Maybach nu au nicio legatura cu rezultatele companiei noastre, insa aceasta afacere este ceva asupra caruia trebuie sa iau o decizie pana la sfarsitul anului. Si orice posibilitate este viabila," a declarat Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler, in cadrul Salonului de la Detroit.

The Financial Times a publicat saptamanile trecute ca Aston Martin ar putea sa fie ales pentru a realiza design-ul noului Maybach, dar si pentru dezvoltarea si productia acestuia. Jurnalistii au declarat ca aceste informatii sunt atribuite unor surse apropiate de Daimler si Aston Martin. Zetche a confirmat existenta unui parteneriat, dar nu a dorit sa ofere mai multe detalii.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1469 :: 17.78MB