No SSO cookie

O masina de-a dreptul interesanta - Aspid GT-21 Invictus

voteaza
(5/ 1)
O masina de-a dreptul interesanta - Aspid GT-21 Invictus
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Aspid GT-21 Invictus este un model extrem de interesant, cu un design unic, inedit. Daca vreti sa aflati mai multe si daca vreti sa vedeti o serie de imagini de calitate, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Spaniolii de la Aspid Cars ne ofera primele imagini, dar si primul material video cu noul GT-21 Invictus. Modelul este unul sport cu 2+2 locuri. Acesta este al doilea autoturism produs de Aspid Cars. Primul a fost Super Sports care parea a fi o versiune mai "musculoasa" de Lotus 7.
Conform producatorului, GT-21 Invictus preia anumite elemente de la Aspid Super Sport, insa este mai mare si mai puternic.
Modelul de fata cantareste doar 990 de kilograme.
Cat despre motor, acesta utilizeaza un V8 BMW de 4.4 litri care este in stare sa produca 450 cai putere; un adevarat monstru.
Conform celor spuse de spanioli, masina poate accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de 3 secunde, iar viteza maxima este de 300 km/h.
De asemenea, e bine sa stiti ca GT-21 Invictus va fi produs in doar 250 de unitati pe an. Cat despre pret, acesta nu se cunoaste inca.
In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, nu uitati sa ne lasati impresiile voastre cu privire la acest superb model.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2134 :: 17.79MB