No SSO cookie
Chrysler a primit aprobarea instantei pentru vanzarea activelor
Noutati-auto

Un judecator american a aprobat duminica vanzarea tuturor activelor ce apartin constructorului auto Chrysler catre un grup condus de Fiat, cu numai cateva ore inainte de asteptatul faliment al General Motors (GM), relateaza Reuters.

Imagini (1) Data: 1 June 2009 Comentarii (0)

Germania a ales oferta depusa de Magna pentru cumpararea Opel
Noutati-auto

Guvernul german a ales oferta depusa de Magna International Inc. pentru cumpararea producatorului auto Opel, detinut de General Motors Corp., si a confirmat aprobarea unui plan de finantare menit sa ajute compania sa evite insolventa, scrie Bloomberg.

Imagini (1) Data: 1 June 2009 Comentarii (0)

Fiat nu va participa la intrunirea de vineri cu Opel
Noutati-auto

Grupul italian Fiat a anuntat vineri ca nu va participa la intrunirea cu Opel organizata de guvernul german, pentru ca, desi inca este interesat de divizia europeana a General Motors (GM), nu va ridica oferta de cumparare, relateaza AFP.

Imagini (1) Data: 29 May 2009 Comentarii (0)

Discutiile pentru salvarea Opel au esuat dupa ce GM a cerut ajutoare de 300 milione euro
Noutati-auto

Discutiile purtate de General Motors (GM) cu oficialii de la Berlin pentru salvarea diviziei Opel, a constructorului american, au esuat, dupa ce GM a cerut sprijin financiar de 300 milioane euro, relateaza Bloomberg.

Imagini (1) Data: 28 May 2009 Comentarii (0)

Esecul privind conversia de obligatiuni aduce GM la un pas de intrarea in faliment
Noutati-auto

General Motors Corp., cel mai mare constructor auto american, a esuat in incercarea de a convinge 90% din detinatorii de obligatiuni sa le schimbe in actiuni, in contextul in care termenul limita de 1 iunie acordat pentru restructurare se apropie, iar falimentul este tot mai iminent.

Imagini (1) Data: 28 May 2009 Comentarii (0)

GM cauta pe ultima suta de metri masuri pentru evitarea falimentului
Noutati-auto

Oficialii sindicatului muncitorilor din industria auto americana se vor intruni marti pentru a afla cati alti angajati ai fabricilor General Motors (GM) din Statele Unite vor fi disponibilizati, in timp ce constructorul auto se pregateste de un posibil faliment, relateaza Reuters.

Imagini (1) Data: 26 May 2009 Comentarii (0)

Fiat si Magna si-au imbunatatit ofertele, inaintea unei saptamani cruciale pentru viitorul Opel
Noutati-auto

Magna International si Fiat si-au imbunatatit ofertele pentru subsidiara germana a General Motors, Opel, inaintea unei saptamani cruciale, in care guvernul Germaniei este asteptat sa decida pe care dintre cele trei oferte o va sprijini, relateaza Reuters.

Imagini (1) Data: 25 May 2009 Comentarii (0)

Saptamana viitoare este una decisiva pentru viitorul GM si Chrysler
Noutati-auto

Industria auto americana se pregateste pentru o saptamana in care vor avea loc schimbari istorice, o data ce gigantul General Motors va inainta, cel mai probabil, cerere pentru intrarea in faliment, in timp ce viitorul companiei Chrysler va fi decis de justitia din New York, relateaza AFP.

Imagini (1) Data: 25 May 2009 Comentarii (0)

Falimentul GM va consta in vanzarea activelor grupului catre guvernul SUA
Noutati-auto

Planul constructorului auto General Motors (GM) de intrare in faliment implica vanzarea rapida a activelor performante ale companiei care un nou grup detinut initial de guvernul Statelor Unite, a declarat marti o sursa apropiata situatiei, relateaza Reuters.

Imagini (1) Data: 20 May 2009 Comentarii (0)

GM a trimis notificari de terminare catre 1100 de reprezentante
Noutati-auto

General Motors a trimis notificari de terminare catre 1100 de reprezentante din intreaga SUA!

Imagini (1) Data: 17 May 2009 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1313 :: 15.32MB