No SSO cookie
Volkswagen - primul in Europa
Prezentari

Volkswagen a revenit pe prima pozitie in Europa, inregistrand cel mai mare numar de unitati livrate in 2005. “Volkswagen este o marca puternica. Acum culegem roadele ofensivei noastre de modele”, a explicat Dr Wolfgang Bernhard, Presedintele Consiliului de Administratie al marcii Volkswagen. “Noile noastre modelele au fost primite cu entuziasm in intreaga Europa. Aceasta ne confera un avantaj pentru anul care urmeaza“, a continuat Brenhard.

Imagini (0) Data: 24 January 2006 Comentarii (0)

Noul Lotus Europa S
Noutati-auto

Noul Lotus Europa S- ‘Clasa business de la Lotus’

Imagini (0) Data: 7 December 2005 Comentarii (0)

Logan detine aproape 2% din vînzarile auto în Europa de Est
Noutati-auto

Vînzările Dacia Logan pe pieţele din Europa Centrală şi de Est au depăşit estimările constructorului francez Renault, cota de piaţă a modelului fiind de aproape 2% în regiunea menţionată, transmite Reuters.

Imagini (0) Data: 6 May 2005 Comentarii (0)

Vânzari record Toyota în Europa în luna martie
Noutati-auto

Toyota a inregistrat vanzari record in Europa in luna martie, cu 107,839 unitati vandute, echivalentul unei cresteri de 2%, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut.

Imagini (0) Data: 26 April 2005 Comentarii (0)

Vânzarile Mazda au atins niveluri record în Europa
Noutati-auto

Anul fiscal 2004 a adus rezultate record pentru Mazda Europa. Romania s-a incadrat si ea in acest trend, inregistrand, in primul trimestru din 2005 o crestere de 10% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Imagini (0) Data: 19 April 2005 Comentarii (0)

Conceptul Ford SAV - un nou segment de piata si noi directii de design pentru Ford Europa
Concepte

Svelt, atletic si muscular, conceptul SAV creeaza noi segmente de piata propunand ideea unui mono-spatiu cu trei randuri de scaune, pentru un stil de viata sportiv. Mai mult decat un automobil concept, SAV marcheaza aparitia unui nou stil al designului Ford in Europa, accentuand notele de dinamism si rigiditate.

Imagini (0) Data: 1 March 2005 Comentarii (0)

Linii noi în design-ul Ford Europa
Noutati-auto

Echipa de design a Ford Europa se reorganizeaza, ca urmare a cresterii complexitatii si volumului activitatii de design, datorate dezvoltarii pietei auto. Vor fi create trei noi posturi: Chief Designer for Exteriors, Chief Designer for Interiors si Chief Designer for Exterior Execution and Feasibility.

Imagini (0) Data: 6 December 2004 Comentarii (0)

Portretul robot al celui mai bine vândut automobil din Europa
Noutati-auto

Portretul robot al celui mai bine vandut automobil în Europa - Renault Megane Bicorp - arata astfel: culoare gri metalizat, nivel de echipare Confort Dynamique, aer conditionat cu reglare automata, ESP (Control Dinamic al Traiectoriei), faruri cu xenon si sistem de spalare, trapa panoramica cu actionare electrica.

Imagini (0) Data: 29 October 2004 Comentarii (0)

Sapte candidate la titlul "Masina anului 2005 în Europa"
Noutati-auto

Competiţia "Car Of The Yeafr 2005" în Europa va avea în finală şapte candidate pentru acest titlu: două maşini germane - BMW Serie 1 şi Opel Astra, trei de producţie franceză - Renault Modus, Citroën C4 şi Peugeot 407, una japoneză - Toyota Prius şi una americana - Ford Focus.

Imagini (0) Data: 27 October 2004 Comentarii (0)

General Motors îsi va restructura activitatile din Europa
Noutati-auto

Presa germană informează în ediţia de marţi că grupul american General Motors, cel mai mare constructor auto mondial, se pregăteste să anunţe concedieri masive în cadrul activităţilor deficitare din Europa, ceea ce suscită importante îngrijorări în special în Germania, informează AFP.

Imagini (0) Data: 13 October 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0509 :: 15.3MB