No SSO cookie
VIDEO: Cum sa sfidezi Moartea alegand un model Mercedes
Noutati-auto

Am gasit pentru voi un material video tare. Mai exact o reclama interesanta si subtila venita din partea celebrului producator german, Mercedes. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 3 August 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Trei prototipuri Porsche 918 Spyder au fost zarite in Spania
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material video mai mult decat interesant. Trei prototipuri Porsche 918 Spyder pe aceeasi autostrada ruland cu viteza. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 1 August 2012 Comentarii (0)

CNKD Etapa a IV-a: mai multe premii pentru concurentii din Micul Circ
MotorSport Romania

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre etapa cu numarul patru din CNKD. Va punem la dispozitie programul si tocmai de aceea daca sunteti interesati, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 1 August 2012 Comentarii (0)

Cei ce au masini luate in leasing si nu platesc ratele la timp risca sa mearga la inchisoare
Editoriale

O veste trista pentru proprietarii de masini luate in leasing. Din cate se pare firmele de leasing se pun pe treaba si isi vor recupera bunurile cu orice pret. Daca vreti sa aflati mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 30 July 2012 Comentarii (0)

Cei de la Kia ne prezinta modelul K3 / Cerato / Forte 2014
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest nou model lansat de Kia, K3 / Cerato / Forte 2014. Daca v-am starnit curiozitatea, va trebui sa cititi mai departe

Imagini (6) Data: 30 July 2012 Comentarii (0)

McLaren P12 este succesorul celebrului model F1
Noutati-auto

Va invitam sa aflati cateva detalii despre succesorul lui McLaren F1. Acesta ar urma sa vina cu diferite noutati pe piata auto in materie de performanta. Daca doriti sa aflati mai multe, atunci trebuie sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 27 July 2012 Comentarii (1)

Noul Nissan Micra are acum un pret special - 5590 EURO
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre cea mai noua oferta marca Nissan. Daca v-am starnit curiozitatea si daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta oferta, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (9) Data: 26 July 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Prototipul BMW M8 este scos la lumina impreuna cu BMW Z4 Zagato
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre aceste doua modele, in special despre BMW M8. Avem pentru voi si doua materiale video si tocmai de aceea nu trebuie sa treceti peste acest articol.

Imagini (13) Data: 25 July 2012 Comentarii (0)

TUNING: Toyota GT86 "atins" de Wald International
Tuning

Cei de la Wald International o comit din nou. De aceasta data ei au creat un kit de tuning pentru celebrul Toyota GT86. Daca vreti sa aflati mai multe detalii, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (3) Data: 24 July 2012 Comentarii (0)

Intre timp in America - Iata cum poti sa iti sperii sotia pe autostrada
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material video inedit. Veti avea ocazia sa vedeti cum si-a speriat un american sotia in timp ce conducea pe o autostrada. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 24 July 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1571 :: 15.29MB