No SSO cookie

Noul Nissan Micra are acum un pret special - 5590 EURO

voteaza
(5/ 1)
Noul Nissan Micra are acum un pret special - 5590 EURO
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre cea mai noua oferta marca Nissan. Daca v-am starnit curiozitatea si daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta oferta, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Iti doresti o masina care sa iti satisfaca nevoile zilnice? O masina care sa te ajute in traficul intens al orasului? O masina cu un consum redus?
O masina confortabila? Nimic mai simplu, iti prezentam noul Nissan Micra. Noul Nissan Micra face ca sofatul urban sa fie o floare la ureche. Totul este simplu si sigur de acum. Modelul este masina perfecta pentru oras. Este compacta, simpatica, economica, sigura si bine echipata. In plus, este usor de condus datorita celui mai mic diametru de bracaj din clasa sa. Daca cele mai sus mentionate te-au facut sa iei in considerare aceasta masina, atunci iti spunem ca poti beneficia de cea mai noua oferta Nissan. Poti achizitiona acum micuta masina cu un pret incepand de la 5.590 EURO. Nu mai sta pe ganduri, du-te in una din reprezentantele producatorului si pleaca cu noul Micra.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2261 :: 17.79MB