No SSO cookie

Cei ce au masini luate in leasing si nu platesc ratele la timp risca sa mearga la inchisoare

voteaza
(5/ 1)
Cei ce au masini luate in leasing si nu platesc ratele la timp risca sa mearga la inchisoare
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

O veste trista pentru proprietarii de masini luate in leasing. Din cate se pare firmele de leasing se pun pe treaba si isi vor recupera bunurile cu orice pret. Daca vreti sa aflati mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

O veste mai putin buna pentru cei ce au luate masini in leasing. Sa zicem ca nu pentru toti soferii, insa pentru cei rau platnici vine potopul, sau mai bine zis, racoarea. Daca nu veti plati ratele vreme de trei luni, masina dumneavoastra va intra intr-o baza de date speciala si va figura ca furata.
Astfel, daca veti avea ghinion si veti fi oprit de politie, vi se va intinde covorul rosu pana la penitenciar.
Firmele de leasing, deoarece ele sunt responsabile de aceasta masura, spun ca totul a intrat deja in vigoare si ca aceasta este singura solutie de a recupera bunurile.
Dupa trei luni de neplata sunteti obligati fie sa platiti datoria, fie sa inapoiati automobilul. In caz contrar, dupa cum am spus mai sus, politia va fi instiintata. In cazul unei verificari, baza de date va spune politistului ca masina este furata.
Conform unor statistici, doar 30% dintre cei ce au masini luate in leasing predau autoturismele de buna voie. Restul oamenilor se ascund pana cand sunt prinsi.
Asa ca daca aveti o masina luata in leasing si nu platiti ratele, stiti ce va asteapta.
Aceasta stire ar trebui sa intre in capul proprietarilor de masini de lux. Cei ce nu au bani de benzina/motorina, dar care au luat in leasing Porsche, Ferrari, Lamborghini sau diverse alte modele din segmentele premium ale unor producatori mai accesibili.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1056 :: 17.79MB