No SSO cookie
Lista societatilor autorizate sa preia masinile uzate din programul de reînnoire a parcului auto
Noutati-auto

20 de producatori şi dealeri auto validati vor furniza autoturisme pentru Programul de reinnoire a parcului auto. Printre firmele care accepta rable ca avans se numara, alaturi de Dacia autohtona, marci de lux precum Alfa Romeo, Maserati şi Audi.

Imagini (0) Data: 18 April 2005 Comentarii (1)

Meridian a investit 4,5 milioane de euro într-un complex auto Dacia -Renault
Noutati-auto

Compania Meridian, dealer autorizat Dacia - Renault, a deschis marţi, 22 februarie 2005, un nou complex auto bimarcă Meridian Vest, urmare a unei investiţii de peste 4,5 milioane de euro.

Imagini (0) Data: 22 February 2005 Comentarii (0)

Dacia retrage, pentru verificari, peste 15.000 de autoturisme Logan
Noutati-auto

Automobile Dacia a decis să retragă în reţeaua de dealeri, pentru verificări şi remedierea unor defecţiuni de fabricaţie, peste 15.000 de autoturisme Logan, aproximativ două treimi din totalul vînzărilor de pînă acum, maşini produse în intervalul 23 august - 20 noiembrie 2004.

Imagini (0) Data: 19 January 2005 Comentarii (0)

Autoturismele Smart sunt disponibile si pe piata rent-a-car
Noutati-auto

Autoturismele Smart, distribuite în Romania de dealer-ul Mercedes - Autorom SRL, sunt disponibile începând din aceasta lună, in premieră în România, şi pe piata de rent-a-car, informează BizCity.ro

Imagini (0) Data: 26 August 2004 Comentarii (0)

Porsche Bucuresti Aviatiei asteapta, anul acesta, vânzari de 1.500 automobile Skoda si 400 Seat
Noutati-auto

Compania Porsche Bucureşti Aviaţiei - PBA, dealer pentru mărcile Skoda şi Seat, are pentru anul 2004 un obiectiv de vânzari de 1.500 de automobile Skoda şi 400 automobile Seat, a declarat vineri pentru Rompres Nina Brătfălean, directorul de relaţii publice al companiei Porsche România, importatorul celor două mărci.

Imagini (0) Data: 28 June 2004 Comentarii (0)

Auto Cobalcescu premiaza participantii la promotia "5 excursii în Egipt", promovata prin www.masini.ro
Noutati-auto

În perioada 5 aprilie - 7 mai, dealerul Dacia şi Renault Auto Cobălcescu a avut o campanie promoţională, desfăşurată şi prin intermediul sitului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 10 May 2004 Comentarii (0)

Volvo îsi extinde reteaua de dealeri din Romania
Noutati-auto

Volvo intenţionează să-şi extindă reţeaua de dealeri şi va selecta pentru cele cinci locaţii alese ofertele prezentate de 30 de firme, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, Alexandru Chitila, directorul de dezvoltare al Forum Auto, reprezentant direct al producătorului auto suedez în Romania.

Imagini (0) Data: 17 March 2004 Comentarii (0)

Radacini a vândut 14.000 de automobile Daewoo
Noutati-auto

Dealerul Daewoo Rădăcini a vândut maşina Daewoo cu numărul 14.000, cifră atinsă după 8 ani de activitate, compania fiind în acest fel cel mai important comerciant al acestui producător român de automobile.

Imagini (0) Data: 12 December 2003 Comentarii (0)

X90 impune noi standarde de calitate si în reteaua de dealeri Dacia
Noutati-auto

Lansarea pe piaţă a Daciei X90 impune o modernizare şi o reorganizare a reţelei de dealeri Dacia, aceştia fiind nevoiţi a se adapta noilor standarde de imagine şi calitate impuse de Renault, reiese din spusele lui Luc-Alexandre Menard, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Automobile Dacia, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate marţi, cu ocazia inaugurării unui nou showroom bimarcă Dacia - Renault.

Imagini (0) Data: 29 October 2003 Comentarii (0)

Fiat si Alfa Romeo au un nou dealer în Pitesti
Noutati-auto

AutoItalia, unic importator pentru România al mărcilor Fiat şi Alfa Romeo, anunţă lansarea oficială pe piaţa piteşteană a noului dealer al prestigioaselor mărci italiene.

Imagini (0) Data: 15 September 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1314 :: 18.85MB