No SSO cookie
General Motors va vinde marca Saturn grupului Penske Automotive
Noutati-auto

General Motors Corp a incheiat vineri un acord preliminar pentru vanzarea marcii Saturn grupului Penske Automotive, o afacere ce ar permite pastrarea a peste 350 de contracte cu dealerii si salvarea a 13.000 locuri de munca, relateaza Reuters.

Imagini (1) Data: 9 June 2009 Comentarii (0)

Vanzarile AAA Auto au scazut drastic dupa retragerea companiei din Romania, Polonia si Ungaria
Noutati-auto

AAA Auto, cel mai mare dealer de masini second-hand din Europa Centrala, a vandut in primul trimestru din 2009 numai 8.300 de autoturisme, in scadere cu 56% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce compania s-a retras din Romania, Polonia si Ungaria, potrivit Bloomberg.

Imagini (1) Data: 10 April 2009 Comentarii (0)

Prima de casare ar putea fi majorata in vara, daca dealerii nu reusesc sa vanda suficiente masini
Noutati-auto

Prima de casare pentru masinile schimbate prin programul Rabla ar putea creste in vara, daca dealerii auto nu vor putea sa-si respecte angajamentele, pe fondul crizei, a declarat marti ministrul mediului, Nicolae Nemirschi.

Imagini (1) Data: 11 March 2009 Comentarii (0)

10 la suta din autoturismele Skoda din Romania sunt vandute de Avia Motors
Noutati-auto

Avia Motors - dealer Skoda in Bucuresti a vandut in primul semestru din 2008 peste 1200 autoturisme. Cifra reprezinta o cota de piata de 10 % din vanzarile pentru marca Skoda in Romania si aproximativ 28 % in Bucuresti.

Imagini (0) Data: 3 July 2008 Comentarii (0)

Prima de casare de 3.000 de lei ieftineste autoturismele noi
Noutati-auto

- Programul de stimulare a innoirii parcului auto national derulat si anul acesta de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD), prin care unui posesor de autoturism mai vechi de 12 ani i se ofera o prima de casare de 3.000 de lei, i-a stimulat si pe dealerii auto, care au oferit bonusuri de pana la patru ori prima de casare oferita de Guvern.

Imagini (0) Data: 24 June 2008 Comentarii (2)

AAA Auto a inregistrat cresteri pe toate pietele, in afara de Romania
Noutati-auto

Dealerul de automobile AAA Auto anunta ca, pe primele noua luni ale anului, a inregistrat cresteri pe toate pietele pe care activeaza, in afara de cea din Romania, unde s-au inregistrat scaderi din cauza managementului local.

Imagini (0) Data: 3 December 2007 Comentarii (0)

Michael Schmidt, presedintele Automobile Bavaria, extinde activitatea grupului in Germania
Noutati-auto

Autohaus Michael Schmidt este, incepand din acest weekend, cel mai nou dealer BMW din Germania si, in acelasi timp, cel mai nou membru al Grupului Automobile Bavaria.

Imagini (0) Data: 2 July 2007 Comentarii (0)

GM Romania intentioneaza sa vanda 40-50 de automobile de teren Opel Antara, pe luna
Noutati-auto

General Motors /GM/ Romania isi propune sa vanda pe piata autohtona 40-50 de automobile de teren Opel Antara, pe luna, a declarat pentru Rompres directorul de marketing si PR al reprezentantei GM, Cristian Oltean. Primele automobile Opel Antara vor ajunge in Romania, in reteaua de dealeri, la sfarsitul lunii aprilie, a precizat Oltean.

Imagini (0) Data: 25 April 2007 Comentarii (0)

BMW si GM vor permite dealerilor sa comercializeze marci concurente
Noutati-auto

Grupurile BMW si General Motors (GM) vor permite dealerilor sa comercializeze marci concurente, a anuntat luni Comisia Europeana, precizand ca va incheia investigatiile incepute in cazul celor doi constructori de automobile.

Imagini (0) Data: 16 March 2006 Comentarii (0)

Ieftiniri si confuzie pe piata auto, odata cu integrarea în UE
Noutati-auto

Aderarea la UE va aduce pentru piata auto romaneasca ieftiniri de 20% la masinile japoneze, coreene sau americane. Cu toate acestea, integrarea in Uniune creeaza confuzie pe piata. Unii dealeri vor disparea iar service-urile auto vor fi obligate sa-si imbunatateasca ofertele.

Imagini (0) Data: 5 May 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1171 :: 15.38MB