No SSO cookie

Fiat si Alfa Romeo au un nou dealer în Pitesti

voteaza
(0/ 0)
Fiat si Alfa Romeo au un nou dealer în Pitesti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

AutoItalia, unic importator pentru România al mărcilor Fiat şi Alfa Romeo, anunţă lansarea oficială pe piaţa piteşteană a noului dealer al prestigioaselor mărci italiene.

 
 
[poza1s]AutoPalermo, concesionarul Fiat şi Alfa Romeo în Piteşti, şi-a deschis săptămâna trecută porţile noului său complex auto, rezultat al unei investiţii de 1,5 mil Euro. În acest moment este finalizată prima etapă, showroom-ul cu o suprafaţă totală de 400 mp şi service-ul echipat cu 4 posturi de lucru. A doua etapă, construcţia unui modul specializat de tinichigerie şi vopsitorie, va fi finalizată în 2004. AutoPalermo va comercializa întreaga gamă de autoturisme Fiat şi Alfa Romeo, precum şi autovehiculele comerciale Fiat, asigurând o gamă largă de servicii: consultanţă în vânzare şi alegerea celei mai bune variante de finanţare, servicii de after sales şi asistenţă tehnică, conform standardelor de calitate impuse de Fiat Auto S.p.a. [poza2s]“Showroom-ul din Piteşti ne va permite să realizăm vânzări anuale de 200 unităţi, iar până la sfârşitul acestui an vom vinde 40 unităţi”, a declarat Herbert Stein, Preşedintele AutoItalia. AutoPalermo este cel de-al 19-lea concesionar din reţeau AutoItalia, reţea ce până la sfârşitul anului va număra peste 20 de distribuitori autorizaţi în România şi Republica Moldova.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1927 :: 17.76MB