No SSO cookie

Radacini a vândut 14.000 de automobile Daewoo

voteaza
(0/ 0)
Radacini a vândut 14.000 de automobile Daewoo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dealerul Daewoo Rădăcini a vândut maşina Daewoo cu numărul 14.000, cifră atinsă după 8 ani de activitate, compania fiind în acest fel cel mai important comerciant al acestui producător român de automobile.

 
 
[poza1s]Compania a vândut în acest an peste 3 300 maşini Daewoo, în Bucureşti, depăşind cu 60% rezultzatul din anul 2002. Cel mai vândut model continuă să fie Matiz, care reprezintă 70% din totalul vânzărilor companiei. Rădacini a atins, pentru marca Daewoo, o cota de piaţă în Bucureşti, de peste 45%, în ţară prezenţa companiei fiind de peste 15%. "Rădăcini este dealer Daewoo din anul 1995. În tot acest timp, Rădăcini a reuşit, prin politica de marketing orientată spre satisfacerea cerinţelor clienţilor şi cu ajutorul substanţial oferit de catre Daewoo Automobile Romania, creşterea numărului de maşini vândute, a cifrei de afaceri şi a numărului de clienţi. Rădăcini deţine doua showroom-uri şi trei service-uri Daewoo, un personal bine pregătit ridicându-se astfel la exigenţele fiecărul client" a spus Mariana Nistor, PR manager al companiei. [poza2s]Unul dintre cei mai importanţi parteneri al grupului de firme Rădăcini, atât pentru benzină cât şi pentru lubrifianţi, este grupul Shell, companie care dezvoltă mai multe programe de dezvoltare împreună cu acest dealer Daewoo. De altfel, anul 2003 s-a dovedit a fi un an excelent pentru producţia şi vanzarile companiei Daewoo Automobile Romania. Cu peste 18.000 de unităţi vândute în perioada ianuarie - octombrie, vânzările au fost cu 75% mai mari faţă de aceeaşi perioada a anului 2002. Cumpărătorul maşinii Daewoo cu numărul 14.000, a achiziţionat un Cielo Executiv LPG. Compania Rădăcini a premiat cumpărătorul cu un set complet de accesorii Michael Schumacher şi cu un card de debit care conţine 200 de litri de benzină premium fără plumb, oferit de Shell Romania.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1935 :: 22.16MB