No SSO cookie
GALERIE FOTO: Noul Mercedes C63 AMG prezentat in detaliu
Noutati-auto

Mercedes a lansat o noua serie de imagini cu noul C63 AMG. De aceasta data ni se ofera imagini si cu interiorul noului sedan sportiv. Noul model va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva in martie si va fi disponibil incepand cu luna iulie. Pretul de pornire in Germania pentru modelul sedan va fi de 71.000 de euro si 74.000 de euro pentru cel break.

Imagini (37) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

OFICIAL: Iata noul Mercedes C63 AMG facelift!
Noutati-auto

Mercedes a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul C63 AMG. Noul model este disponibil in versiune sendan si break. Noul C63 AMG va debuta oficial in luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

Imagini (24) Data: 28 January 2011 Comentarii (2)

VIDEO: Sabine Schmitz - "Corvette e castrat!"
Noutati-auto

Faimoasa soferita de taxi de pe Circuitul Nurburgring crede despre Corvette ca ii lipsesc doua piese importante din echipament.

Imagini (1) Data: 6 January 2011 Comentarii (0)

Mercedes C63 AMG tunat de Wimmer RS
Noutati-auto

Wimmer RS este un tuner german recunoscut pentru puterea insuflata modelelor modificate, iar noul pachet realizat pentru deja puternicul Mercedes C63 AMG intareste acest lucru.

Imagini (7) Data: 10 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: BMW M3 Competition vs Mercedes C63 AMG Performance
Noutati-auto

Fifth Gear a realizat un test comparativ intre doua dintre cele mai puternice coupe-uri de pe piata. BMW si Mercedes au lansat kit-uri de performanta pentru modelele M3 si C63 AMG, iar Fifth Gear a dorit sa vada care este cel mai bun.

Imagini (1) Data: 20 October 2010 Comentarii (1)

Mercedes C63 AMG tunat de Renntech
Noutati-auto

Tunerul Renntech a prezentat primele imagini si detalii oficiale cu privire la noul Renntech C74. Acesta este realizat pe baza modelului Mercedes C63 AMG si a fost prezentat oficial in Florida.

Imagini (20) Data: 19 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Corvette-ul nu este rezistent la apa!
Noutati-auto

Accidentul de mai jos a avut loc pe plaja din San Franciso. Se pare ca un cuplu a inchiriat acest Corvette si au cunoscut intr-un bar o persoana care nu mai condusese niciodata o astfel de masina. De aici si pana la blocarea masinii in nisipurile oceanului a fost un pas mic.

Imagini (1) Data: 19 October 2010 Comentarii (0)

Mercedes prezinta modelele C63 si SLS AMG in Australia
Noutati-auto

Mercedes-Benz a prezentat publicului din tara cangurilor doua modele speciale, C63 si SLS AMG, in cadrul Australian International Motor Show.

Imagini (5) Data: 18 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Corvette ZR1 vs Porsche 911 Turbo
Noutati-auto

Cei de la Motortrend au pus fata in fata doua dintre cele mai rapide masini din lume. Americanii au testat modelul Porsche 911 Turbo si Corvette-ul ZR1.

Imagini (1) Data: 21 September 2010 Comentarii (0)

Mercedes C63 AMG tunat de Wimmer RS
Noutati-auto

Wimmer RS a fost contractat pentru a realiza un tuning special pentru Dunlop. Tunerul a trebuit sa modifice un Mercedes C63 AMG.

Imagini (10) Data: 9 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2516 :: 15.27MB