No SSO cookie

Mercedes C63 AMG tunat de Wimmer RS

voteaza
(0/ 0)
Mercedes C63 AMG tunat de Wimmer RS
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Wimmer RS este un tuner german recunoscut pentru puterea insuflata modelelor modificate, iar noul pachet realizat pentru deja puternicul Mercedes C63 AMG intareste acest lucru.

 
 
Wimmer RS este recunoscut pentru modelele performante pe care le-a realizat pe parcursul timpului, dintre acestea trebuie sa amintim modele precum Volkswagen Golf R, Mercedes C63 AMG realizat pentru Dunlop si Porsche GT2.

Noul model este cel mai puternic C63 AMG realizat de germani si poarta numele de Level 3 Performance. Pachetul de performanta ridica puterea totala de la 457 CP la 580 CP, iar cuplul creste de la 600 Nm pana la 690 Nm. Aceasta crestere a performantei se datoreaza recalibrarii ECU-ului, folosirea unui filtru sport K&N, unui catalizator nou si noului sistem de evacuare.

Tunerul a modificat de asemenea si limitatorul electronic, astfel ca viteza maxima atinsa acum este de 305 km/h. Wimmer ofera in pretul pachetului si suspensie sportiva si anvelope Dunlop Sport Maxx GT. Pretul noului pachet este de 9.900 de euro si include si instalarea.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3150 :: 22.12MB