No SSO cookie

Mercedes prezinta modelele C63 si SLS AMG in Australia

voteaza
(0/ 0)
Mercedes prezinta modelele C63 si SLS AMG in Australia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes-Benz a prezentat publicului din tara cangurilor doua modele speciale, C63 si SLS AMG, in cadrul Australian International Motor Show.

 
 
Probabil putini stiu ca Australia este, ca pondere, cea de a cincea piata de desfacere pentru Mercedes. Si cu toate acestea, cele mai tari modele ale producatorului german sunt lansate in saloanele din SUA si Europa. Si pentru ca australienii sa nu se mai simta neglijati, anul acesta, Mercedes-Benz a poposit la Australian International Motor Show cu doua modele speciale AMG.


Primul dintre ele, denumit Concept 358, este un C63 AMG, imbunatatit cu pachetul Performance Plus, care ridica puterea motorului V8, de 6,3 litri, la 480 CP, ofera jante speciale din aliaj unso, de 19 inci, un interior de asemenea special, din piele, si o vopsea exterioara unica, portocalie, denumita Pearl Orange.


ModeluL SLS AMG, un alt unicat, are de asemenea, o vopsea exterioara speciala, si deosebita totdata: un negru, denumit Black Night, cu finisaj mat, si accente rosii.


Asadar, desi nu se poate vorbi despre niste concepte care sa fie realizate in totalitate de la zero, si in premiera, sunt totusi niste unghiuri interesante de abordare a filozofiei auto, cel putin din perspectiva Mercedes-Benz.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2056 :: 17.79MB