No SSO cookie

Mercedes C63 AMG tunat de Renntech

voteaza
(0/ 0)
Mercedes C63 AMG tunat de Renntech
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul Renntech a prezentat primele imagini si detalii oficiale cu privire la noul Renntech C74. Acesta este realizat pe baza modelului Mercedes C63 AMG si a fost prezentat oficial in Florida.

 
 
Renntech este recunoscut pentru imbunatatirile aduse modelelor Mercedes, iar noua creatie nu face exceptie. Noul Renntech C74 este realizat pe baza unui Mercedes C63 AMG si a fost prezentat oficial la Festival of Speed din Orlando, Florida. Pachetul de tuning a fost dezvoltat de catre Renntech la sediul din Lake Park, Florida.

Tunerul a realizat pana acum modele precum Mercedes SL65 AMG by Renntech  si Renntech 777. Numele ales pentru noul model este inspirat de puternicul Renntech SL74, model dotat cu un propulsor V12. Pachetul Renntech C74 costa 11.950 de dolari.

Designul este caracterizat de un kit aerodinamic realizat din fibra de carbon, eleron, bara si difuzor realizate din carbon, sistem de evacuare cu patru iesiri si jante de 19 inch pe fata si 20 inch pe spate. Jantele sunt imbracate in anvelope de performanta Nitto INVO de 275 / 30 / CR 19 fata si 305 / 25 / CR 20 pentru jantele spate.

In ceea ce priveste performanta, Renntech a dotat modelul C74 cu filtre de aer sportive, cilindri modificati, un ECU recalibrat, sistem de evacuare sportiv, diferential electronic, suspensie ajustabila si sistem de franare de performanta.

Datorita acestor imbunatiri, puterea propulsorului V8 de 6.2 litri este acum de 605 CP, iar cuplul de 750 Nm. Viteza maxima declarata este de 330 km/h.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3625 :: 22.13MB