No SSO cookie
Chevrolet a lansat o aplicatie pentru iPhone
Noutati-auto

Chevrolet sustine ca noua aplicatie iPhone dovedeste ca exista un pic din spiritul Corvette in fiecare Spark. Aplicatia este disponibila gratuit pe Internet.

Imagini (2) Data: 12 October 2010 Comentarii (0)

PARIS LIVE: Standul Chevrolet
Noutati-auto

Chevrolet a prezentat la Paris noile sale modele Aveo, Captiva, Cruze hatchback, si Orlando, alaturi de Volt, Spark, dar si de vedeta incontestabila, Corvette.

Imagini (46) Data: 1 October 2010 Comentarii (0)

EXCLUSIV: Fetele de la Masini.ro (17)
Editoriale

Luizette, Vama Veche si Volvo XC60, adica tinerete, libertate si prestanta la un loc, intr-o galerie foto nonconformista.

Imagini (2) Data: 22 August 2010 Comentarii (2)

Un nou motor turbo de 2 litri de la Volvo
Utile

Va aparea un motor nou in oferta Volvo, vom putea sa ne intalnim cu noul motor turbo pe benzina de 2 litri in modelele S80, V70 si XC60.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Motorul de 6 litri de la Chevrolet
Utile

Motorul Chevrolet de 6 litri, cu 8 cilindri in V este produs de catre compania General Motors, fiind folosit nu doar pentru aceasta marca de autoturisme, ci inclusiv in cadrul masinilor Hummer, Cadillac si al camioanelor uzinei americane, in vreme ce o alta versiune a acestui motor este amplasat pe Corvette. Ele fac parte din a III-a si a IV-a generatie de motoare, avand blocul motor mic produs de Chevrolet in 1955 (cunoscutele Blue Flames –n.t.)

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Liniute intre cele mai tari supercaruri
Noutati-auto

Corvette ZR1, Porsche 911 Turbo, Audi R8, Nissan GT-R sau Koenigsegg CCR au luat partea la o sedinta de liniute.

Imagini (1) Data: 12 May 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Hennessey Venom GT a fost testat pe circuit
Noutati-auto

Venom GT este un hypercar realizat pe platforma unui Lotus Elise. Asemanarile se limiteaza doar la platforma, deoarace Venom GT are un propulsor V8 bi-turbo imprumutat de la Corvette LS9.

Imagini (1) Data: 12 April 2010 Comentarii (0)

VIDEO:Lewis Hamilton a facut ravagii in afara circuitului
Noutati-auto

Lewis Hamilton a fost amendat, iar Mercedes-ul C63 AMG imprumutat a fost confiscat din cauza unor acte de teribilism. Se pare ca acesta facea burnout-uri pe strazile din Melborune, iar legea australiana este foarte stricta cu privire la astfel de teribilisme.

Imagini (1) Data: 30 March 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Accident stupid la Sebring
Noutati-auto

Doi piloti ai echipei Corvette au facut un accident stupid la cursa de 12 ore de la Sebring. Pilotul masinii cu numarul 4 nu a permis coechipierului sau sa iasa de la boxe, intrand in partea laterala a masinii.

Imagini (1) Data: 23 March 2010 Comentarii (0)

VIDEO: cum sa arzi ambreiajul
Noutati-auto

Toti doresc sa aiba masini tari, sa poata face curse si drifturi. Problema e ca unii au masini precum un Corvette Z06, dar nu stiu sa conduca. Ce poate fi mai rau decat un om care nu stie sa conduca? Un om care nu stie sa conduca, care incearca sa faca drifturi. rezultatul mai jos.

Imagini (1) Data: 23 December 2009 Comentarii (3)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1713 :: 15.28MB