No SSO cookie

S-a lansat programul Chevrolet 3+

voteaza
(0/ 0)
S-a lansat programul Chevrolet 3+
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet are grija de clientii sai. Iata si preturile recomandate de compania americana pentru Romania.

 
 

In perioada 1 martie-31 mai 2012, clientii ale caror modele Chevrolet au implinit mai mult de trei ani  beneficiaza  de preturi promotionale, in reteaua reparatorilor autorizati Chevrolet:


•    Engine Pack (ulei, filtru ulei, filtru aer) pentru Kalos, Aveo, Spark la pretul recomandat de 250 RON (TVA inclusa).
•    General Service Pack (ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil) pentru  Spark la pretul recomandat de de 325 RON (TVA inclusa).
•    General Service Pack (ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil) pentru Kalos, Aveo la pretul recomandat de 425 RON (TVA inclusa).
•    Kit distributie (curea distributie, rola intinzatoare) pentru Kalos, Aveo la pretul recomandat de 550 RON (TVA inclusa).
•    Kit distributie (curea distributie, rola intinzatoare) pentru  Spark la pretul recomandat de 385 RON (TVA inclusa).
•    Placute frana fata pentru Kalos, Aveo, Spark la pretul recomandat de 255 RON (TVA inclusa).
(preturile comunicate mai sus sunt recomandate si includ manopera).

In plus, pe langa personal de service calificat, piese de schimb originale Chevrolet, servicii conform standardelor producatorului si garantia lucrarii efectuate, acestia pot castiga un voucher pentru service in valoare de 2.000 de Euro sau una din cele 45 de jachete originale WTCC Chevrolet.

Mai multe detalii puteti afla la reparatorii autorizati Chevrolet. Lista completa a acestora este disponibila pe site-ul oficial Chevrolet.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1957 :: 22.11MB