No SSO cookie

Iata primele imagini cu interiorul noului Chevrolet Captiva!

voteaza
(0/ 0)
Iata primele imagini cu interiorul noului Chevrolet Captiva!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Acestea sunt primele imagini cu interiorul noului Chevrolet Captiva facelift. SUV-ul american va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris. Noul Captiva va fi unul din cele patru modele noi prezentate la Paris.

 
 
Noul Chevrolet Captiva a primit un design exterior revizuit, acesta primind o parte frontala redesenata, capota mai agresiva, blocuri optice noi, o noua grila si prize de aer. Captiva va fi disponibil cu jante de 17, 18 si 19 inch.

Schimbari majore pot fi remarcate si sub noua capota, noul Captiva primind patru propulsoare noi,  echipate standard cu o noua gama de transmisii manuale sau automate cu sase trepte. Noua gama de propulsoare include doua unitati pe benzina (de 2,4 l si 3 l) si doua variante turbodiesel (2,2 l).

Interiorul a primit materiale de calitate superioara, culori noi, conectivitate auxiliara, USB si bluetooth si suporturi de pahare de 1 litru. Pentru a mari spatiul de depozitare, Chevrolet a dotat noul Captiva cu frana electronica, frana de mana traditionala fiind inlocuita cu un buton. Noul model a primit o serie de finisaje prin care americanii doresc sa atraga o clientela mai pretentioasa.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4020 :: 17.79MB