No SSO cookie
MTM va prezenta la Geneva un Audi R8 de 777 CP
Noutati-auto

Tunerul german a creat unele dintre cele mai puternice si exotice pachete de tuning. MTM este specializat in modelele Audi, iar anul acesta va prezenta la Geneva un R8 de 777 CP si un TT RS de 472 CP.

Imagini (10) Data: 28 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Regele Arabiei Saudite revine acasa
Noutati-auto

Regele Arabiei Saudite, Abdullah bin Abdul Aziz s-a intors acasa din strainatate, iar o parte din popor l-a asteptat la aeroport, realizand chiar o ceremonie traditionala. Importanta regelui este evidenta datorita numarului de masini care fac parte din convoiul oficial.

Imagini (1) Data: 28 February 2011 Comentarii (0)

Conceptul Audi A3 va debuta la Geneva in martie
Noutati-auto

Audi a lansat primele schite si informatii oficiale cu privire la noul concept A3. Acesta prefigureaza un sedan sportiv care este pozitionat ca si dimensiune intre Audi A1 si A4. Noul concept va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Imagini (3) Data: 21 February 2011 Comentarii (2)

Iata noul Audi A8L blindat!
Noutati-auto

Audi a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul A8 L blindat. Producatorul german este recunoscut pentru programul sau de securitate, program creat special pentru demnitari sau oameni de afaceri importanti.

Imagini (5) Data: 16 February 2011 Comentarii (0)

Audi A7 tunat de ABT
Noutati-auto

Tunerul german este recunoscut pentru modificarile mecanice si estetice aduse unora dintre cele mai dorite modele din lume. Cea mai recenta creatie are in centrul atentiei noul Audi A7 Sportback.

Imagini (4) Data: 11 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: AutoExpress prezinta noul Audi A6
Noutati-auto

Jurnalistii britanici de la AutoExpress au reusit sa testeze noul Audi A6. Modelul testat este dotat cu un propulsor V6 TDI de 3.0 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 242 CP si cuplu de 500 Nm. Rivalii principali sunt noul Mercedes E Klasse si BMW Seria 5.

Imagini (1) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

Audi RS6 primeste un pachet de performanta Romeo Ferraris
Noutati-auto

Romeo Ferraris este una dintre principalele echipe din Superstar Series. Serie de curse dominata de modele precum Audi RS4, BMW M5 si BMW M3.Tunerul italian este specializat in imbunatatirea performantelor unor modele de performanta.

Imagini (1) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Iata noua reclama Audi A4 TDIe!
Noutati-auto

Audi a lansat o noua reclama pentru modelul A4 TDIe. Acesta este un model economic dotat cu un propulsor diesel de 2.0 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 136 CP si un cuplu de 320 Nm.

Imagini (1) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

Audi R8 Spyder tunat, sau 600 CP care-ti ard buzunarele!
Noutati-auto

Firma de tuning Sport Wheels a mai realizat un kit de upgrade pentru Audi R8 Spyder, iar Masini.ro va ofera detaliile de performanta si cele pecuniare ale acestuia.

Imagini (18) Data: 27 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Audi A3 Sportback sub forma de ghetar
Noutati-auto

Iata cum arata un Audi A3 Sportback care "ar fi putut scufunda Titanicul", conform declaratiilor martorilor oculari.

Imagini (1) Data: 26 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1668 :: 15.27MB