No SSO cookie
Audi Q7 V8 TDI tunat de MR Car Design
Noutati-auto

MR Car Design este un tuner german specializat pe crearea unor pachete estetice subtile si cresterea performantei propulsorului. Cea mai recenta creatie are la baza modelul Audi Q7 V8 TDI, modelul dinainte de facelift.

Imagini (12) Data: 20 January 2011 Comentarii (0)

Audi A1 1.4 TFSI tunat de Senner
Noutati-auto

Senner este unult dintre cei mai cunoscuti si apreciati tuneri germani. Acesta este recunoscut pentru imbunatatirile mecanice si pentru modificarile estetice subtile. Noua creatie are la baza modelul Audi A4 1.4 TFSI.

Imagini (8) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Audi RS3 Sportback face ravagii pe zapada
Noutati-auto

Audi a lansat un nou video cu puternicul RS3 Sportback. Acesta este filmat pe un circuit inchis acoperit cu zapada. Ideea principala este puterea noului model, dar si capacitatea sistemului quattro de a pastra aderenta in conditii extreme. Noul Audi RS3 Sportback este dotat cu un propulsor TFSI de 2.5 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 340 CP si un cuplu de 450 Nm. Pretul de achizitie este de aproximativ 50.000 de euro.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noua reclama Audi prezinta viitorul limuzinelor de lux
Noutati-auto

Audi SUA a lansat o noua reclama pentru modelul A8. Reclama este inspirata dintr-o veche poveste de copii, iar ideea generala prezinta viitorul luxului intruchipat in noul Audi A8. Producatorul de la Ingolstadt ataca subtil limuzina Mercedes S Klasse.

Imagini (1) Data: 16 January 2011 Comentarii (0)

ZVON: Noul Audi Q3 ar putea debuta in toamna
Noutati-auto

Audi a reusit sa ascunda cu succes informatiile cu privire la noul Q3, dar surse din interiorul companiei indica faptul ca noul CUV ar putea debuta in aceasta toamna. Acesta va debuta in luna septembrie sau octombrie, in functie de piata.

Imagini (0) Data: 14 January 2011 Comentarii (0)

Audi testeaza noul A1 Quattro in Canada
Noutati-auto

Acestea sunt primele noul Audi A1 Quattro. Prototipul este supus unor serie de teste de iarna in Canada. Modelul A1 cu tractiune integrala a fost asteptat inca de la lansarea noii compacte premium, iar acum se pare ca acesta este aproape de finalizare.

Imagini (3) Data: 13 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Audi A6 in actiune
Noutati-auto

Audi a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit noul A6. Noul model va fi disponibil incepand cu anul 2011 si va avea ca si principali concurenti modelele BMW Seria 5 si Mercedes E Klasse.Noul Audi A6 va fi disponibil pentru inceput cu o gama larga de propulsoare cu patru cilindri si V6, atat pe benzina, cat si diesel.

Imagini (1) Data: 11 January 2011 Comentarii (0)

Audi Q7 V12 TDI tunat de Anderson Germany
Noutati-auto

Anderson Germany este un tuner german recunoscut pentru pachetele sale aerodinamice si pentru imbunatatirile mecanice aduse unora dintre cele mai puternice modele de pe piata. Noua creatie are la baza puternicul Audi Q7 V12 TDI.

Imagini (10) Data: 6 January 2011 Comentarii (1)

VIDEO: O instalatie audio monstruoasa!
Noutati-auto

Incredibil, o instalatie audio care-ti face literalmente parul-maciuca.

Imagini (1) Data: 6 January 2011 Comentarii (0)

A1 E-tron este samanta de scandal intre Audi si WV
Noutati-auto

Audi considera ca motorizarea propusa de Volkswagen nu ridica A1 E-tron la cotele impuse de standardul brandului.

Imagini (21) Data: 6 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2097 :: 15.26MB