No SSO cookie
Wimmer RS a creat un Mercedes C63 AMG de 601 CP!
Noutati-auto

Wimmer RS este un tuner german specializat in pachete de performanta. Maiestria germanilor este evidenta si in cazul noului pachet de tuning creat pentru puternicul Mercedes C63 AMG.

Imagini (14) Data: 30 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Mercedes C63 AMG Coupe in actiune
Noutati-auto

Mercedes a lansat prima reclama pentru noul C63 AMG Coupe, noul coupe de performanta realizata de cei de la AMG. Germanii doresc sa sublinieze placerea de a conduce noul model de performanta.

Imagini (1) Data: 21 March 2011 Comentarii (0)

OFICIAL: Iata noul Mercedes C63 AMG Coupe!
Noutati-auto

Mercedes a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul C63 AMG Coupe. Noul model de performanta are ca si concurenti directi modelele Audi RS5 si BMW M3.

Imagini (40) Data: 21 March 2011 Comentarii (0)

S500, mai aproape de S65 AMG cu ajutor de la Inden Design
Noutati-auto

Tunerul german Inden Design a prezentat un nou pachet ce aduce Mercedes-Benz S500 (W221) mai aproape de S65 AMG. Cel putin, din punctul de vedere al aspectului exterior.

Imagini (11) Data: 15 March 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Mercedes C63 AMG prezentat in detaliu
Noutati-auto

Mercedes a lansat o noua serie de imagini cu noul C63 AMG. De aceasta data ni se ofera imagini si cu interiorul noului sedan sportiv. Noul model va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva in martie si va fi disponibil incepand cu luna iulie. Pretul de pornire in Germania pentru modelul sedan va fi de 71.000 de euro si 74.000 de euro pentru cel break.

Imagini (37) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

OFICIAL: Iata noul Mercedes C63 AMG facelift!
Noutati-auto

Mercedes a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul C63 AMG. Noul model este disponibil in versiune sendan si break. Noul C63 AMG va debuta oficial in luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

Imagini (24) Data: 28 January 2011 Comentarii (2)

AMG va lansa modele de performanta hibride
Noutati-auto

Mercedes doreste ca viitoarele modele AMG sa fie hibride. Implementarea tehnologiei hibride va permite celor de la AMG sa produca modele de performanta cu emisii si consum redus fara a micsora puterea propulsoarelor.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Mercedes CLS63 AMG prezentat in detaliu
Noutati-auto

Mercedes a lansat o noua serie de imagini cu puternicul CLS63 AMG. Noul model de performanta a debutat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles si este realizat pe baza celei de-a doua generatie a celebrului coupe cu patru usi.

Imagini (61) Data: 16 January 2011 Comentarii (0)

ZVON: Mercedes scoate din productie modelul ML63 AMG
Noutati-auto

Surse din interiorul companiei indica faptul ca Mercedes a renuntat la productia modelului de performanta ML63 AMG inca din luna decembrie. Se pare ca germanii doresc sa renunte si la propulsorul diesel folosit pe modelul ML450 CDI.

Imagini (1) Data: 4 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Mercedes SLS AMG E-Cell in actiune
Noutati-auto

Prototipul Mercedes SLS AMG E-Cell este primul pas a celor de la Mercedes spre un model sportiv cu emisii zero. Inginerii de la Mercedes au inlocuit puternicul V8 de 517 CP cu patru motoare electrice. Acestea sunt amplasate in apropierea rotilor, astfel puterea este transmisa eficient si in acelasi timp ofera si avantajele unei tractiuni integrale. Puterea totala transmisa de cele patru motoare electrice este de 526 CP si un cuplu de 880 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h a prototipului SLS AMG electric este de 4 secunde.

Imagini (1) Data: 7 December 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2184 :: 15.27MB