No SSO cookie

Wimmer RS a creat un Mercedes C63 AMG de 601 CP!

voteaza
(0/ 0)
Wimmer RS a creat un Mercedes C63 AMG de 601 CP!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Wimmer RS este un tuner german specializat in pachete de performanta. Maiestria germanilor este evidenta si in cazul noului pachet de tuning creat pentru puternicul Mercedes C63 AMG.

 
 
Modelul Mercedes C63 AMG este dotat din standard cu un propulsor V8 de 6.2 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere totala de 457 CP. Pachetul creat pentru modelul de performanta consta in modificari estetice minore, dar o serie de modificari mecanice demne de luat in seama.

Noul model a primit un nou arbore cotit, noi cilindri, un nou sistem de evacuare mai performant si un ECU recalibrat. Toate aceste modificari au permis ridicarea puterii totale de la 457 CP si 600 Nm la 601 CP si 720 Nm. Wimmer RS a dezactivat limitatorul electronic, astfel ca viteza maxima atinsa este acum de 330 km/h.

Modificarile sunt completate de un set de jante BBS, imbracate in anvelope de performant Dunlop de 235/35-19 si 265/35-19 si un nou sistem de suspensie. Modificarile mecanice se ridica la 19.900 euro, in timp ce setul de jante costa 3600 euro.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6874 :: 22.18MB