No SSO cookie

ZVON: Mercedes scoate din productie modelul ML63 AMG

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Mercedes scoate din productie modelul ML63 AMG
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din interiorul companiei indica faptul ca Mercedes a renuntat la productia modelului de performanta ML63 AMG inca din luna decembrie. Se pare ca germanii doresc sa renunte si la propulsorul diesel folosit pe modelul ML450 CDI.

 
 
Modelul Mercedes ML63 AMG este cel mai puternic SUV creat de germanii de la Stuttgart. Acesta este dotat cu un propulsor V8 de 6.3 litri capabil sa dezvolte o putere maxima de 510 CP si un cuplu de 630 Nm. Modelul ML63 AMG are ca si rival principal puternicul BMW X5M.

Mercedes ofera pentru modelul ML trei motorizari diesel si doua diesel. Primul propulsor pe benzina este cel V6 de 272 CP, iar cel de-al doilea este un V8 de 388 CP. Surse din presa auto indica faptul ca AMG doreste sa inlocuiasca puternicul V8 de 6.3 litri cu noul propulsor V8 de 5.5 litri, ceea ce ar insemna nasterea modelului ML55 AMG.

In ceea ce priveste propulsoarele diesel, germanii ofera trei versiuni: ML300 CDI care este dotat cu un propulsor V6 de 190 CP, ML350CDI capabil sa dezvolte 224 CP si ML350CDI BluEtec. Cel din urma este dotat cu un propulsor V6 optimizat pentru a reduce consumul si emisiile, acesta dezvolta o putere maxima de 211 CP.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1913 :: 22.04MB