No SSO cookie
Opel lansează următoarea fază a ofensivei de produs din Rusia
Noutati-auto

Opel vrea să sporească potențialul său de vânzări în Rusia. "Avem o rată de creștere cu mult peste medie. În prezent, creșterea este de două ori mai de mare decât piața. Vom folosi acest impuls pentru a ne crește dinamica vânzărilor", a spus Vice Președintele Opel pentru Vânzări, Marketing și Post Vânzări, Alfred E. Rieck.

Imagini (0) Data: 31 August 2012 Comentarii (0)

Opel Mokka, peste 25.000 de comenzi
Noutati-auto

Noul model al Opel, Mokka, a cucerit inimile clienților săi potențiali. Chiar înainte ca primele maşini să ajungă la showroom-uri, mai mult de 25.000 de comenzi s-au primit în Europa pentru SUV-ul de la Opel. Cererea a fost puternică în special în Germania, Marea Britanie şi Italia.

Imagini (0) Data: 31 August 2012 Comentarii (0)

Cei de la AutoVAZ prezinta Lada X Ray Concept
Concepte

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest concept destul de interesant prezentat de AutoVAZ. In plus, avem pentru voi si o serie de imagini de calitate.

Imagini (22) Data: 30 August 2012 Comentarii (0)

TUNING: Editia limitata BMW M3 CSL 2004 transformata intr-o masina de curse
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta modificare interesanta si costisitoare. Daca v-am starnit curiozitatea, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cititi mai departe.

Imagini (9) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

Iata cum este abordat un accident in cadrul unui raliu
Noutati-auto

Poate sunteti curiosi sa aflati cum se comporta un pilot si un copilot atunci cand lucrurile nu sunt roz si are loc un accident. Noi v-am pregatit un astfel de material pe care va invitam sa-l urmariti.

Imagini (0) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

Nagel Dakkar - Un SUV de 650 cai putere
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre acest SUV nou produs de o companie din Letonia. Pe langa designul interesant, acestia au adaugat si un motor de invidiat. Daca sunteti curiosi, trebuie sa cititi mai departe.

Imagini (3) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

Camerele fixe cu radar revin in forta pe plaiurile mioritice
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre planurile Uniunii Europene cu privire la acest subiect. Va spunem ca sunt ganduri serioase si tocmai de aceea va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 30 July 2012 Comentarii (0)

Supercar tuning la Bucharest Wheels Arena 2012
Tuning

Nissan Z tunat de Kruger Matz si Peiying, sau perfectiunea perfectata suplimentar.

Imagini (27) Data: 9 June 2012 Comentarii (0)

Licitatie Ferrari in scopuri caritabile
Noutati-auto

Cei de la Ferrari vor organiza curand o licitatie in scopuri caritabile. Veniturile obtinute vor fi redirectionate catre victimele cutremurului din Italia. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (8) Data: 7 June 2012 Comentarii (0)

Studiu de design - Honda S2000
Concepte

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta propunere a viitorului venita din partea unui student. Un design interesant, am putea spune. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (14) Data: 7 June 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2344 :: 15.27MB