No SSO cookie

Camerele fixe cu radar revin in forta pe plaiurile mioritice

voteaza
(5/ 1)
Camerele fixe cu radar revin in forta pe plaiurile mioritice
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre planurile Uniunii Europene cu privire la acest subiect. Va spunem ca sunt ganduri serioase si tocmai de aceea va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Uniunea Europeana se pricepe sa impuna lucruri. De aceasta data, subiectul este dat de camerele fixe cu radar. Astfel, UE impune ca din 2013, pe drumurile din tara sa se reinstaleze aparatele de radar fixe.
Conform celor afirmate, aceasta initiativa este chiar utila. Traficul ar urma sa fie supravegheat mai usor, iar cei ce nu respecta viteza legala ar urma sa fie amendati. Prin instalarea acestor radare supravegherea va fi continua, adica 24/7.
In plus, nu va mai conta daca in apropiere se afla un echipaj de politie. Vi se va face o poza artistica si veti primi amenda acasa.
Politia Romana afirma ca aceasta initiativa este foarte buna si spera ca prin introducerea ei sa scada numarul accidentelor produse de persoanele iresponsabile. Poate va ganditi ca e doar un plan, sau ceva trecator. Ei bine nu, UE cere chiar si un calendar de implementare pentru ca mai apoi sa verifice daca solutia a fost implementata.
In cazul in care depasiti viteza legala si sunteti fotografiat, sa va verificati cutia postala !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2372 :: 22.15MB