No SSO cookie
Amenda de 1 milion $ pentru viteza de 290 km/h in Elvetia
Noutati-auto

Un sofer din elvetia a primit o amenda de 1 milion de dolari pentru ca a fost surprins cu 290 km/h la bordul unui Mercedes SLS AMG.

Imagini (0) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Suzuki Kizashi de 290 CP
Noutati-auto

Suzuki a realizat impreuna cu Road Race Motorsports un Kizashi de 290 CP.

Imagini (1) Data: 6 May 2010 Comentarii (0)

David Coulthard prinde o minge de golf la 290 km/h
Noutati-auto

Un material unic si inedit. Asta si-au propus cei de la Mercedes sa realizeze. Daca vreti sa vedeti si voi performanta, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 22 June 2012 Comentarii (0)

Noul Mitsubishi ASX, 13.290 euro prin programul Rabla
Noutati-auto

Mitsubishi lanseaza noul ASX la un pret de invidiat gratie programului Rabla.

Imagini (1) Data: 1 June 2010 Comentarii (0)

A început producţia noului BMW M5. Preţuri pentru România
Noutati-auto

BMW M5 se întoarce. Cu doar câteva zile în urmă, uzina BMW Group din Dingolfing a început producţia de serie a celei de-a şasea generaţii BMW M5.

Imagini (0) Data: 10 December 2017 Comentarii (0)

Polestar sărbătorește câștigarea FIA World Touring Car Championship
Noutati-auto

Săptămâna trecută, Polestar Cyan Racing a câștigat FIA World Touring Car Championship cu un Volvo S60 Polestar TC1, iar echipa și-a asigurat poziția în Campionatul Șoferilor prin Thed Björk - primul suedez care a câștigat vreodată un titlu mondial de curse auto. Cu această ocazie Polestar a dezvăluit modelele Volvo S60 și V60 Polestar Performance World Champion Edition pentru a sărbători victoria echipei Polestar Cyan Racing.

Imagini (8) Data: 10 December 2017 Comentarii (0)

LANSARE: Noua generatie Hyundai i30
Noutati-auto

Cea de-a treia generatie i30, unul dintre cele mai importante modele ale marcii Hyundai, isi face debutul pe piata din Romania incepand cu luna februarie 2017

Imagini (0) Data: 9 February 2017 Comentarii (0)

Prima mașină fără cheie este un Volvo
Noutati-auto

Pe parcursul mai multor decenii, șoferii au fost obișnuiți să folosească o cheie pentru a putea să acceseze mașina și să o conducă. Acum, lucrurile se schimbă. Printr-o inovație unică până în acest moment, Volvo Cars plănuiește să devină primul producător care lansează o mașină fără cheie, începând cu anul 2017.

Imagini (9) Data: 24 February 2016 Comentarii (0)

Noua Mazda CX-3 a ajuns în România
Noutati-auto

Mazda lansează noua Mazda CX-3 și intră în segmentul SUV-urilor de mici dimensiuni printr-o model care îmbină designul KODO, ajuns acum la maturitate, și tehnologiile SKYACTIV, care asigură performanțe dinamice, manevrabilitatea specifică Mazda și un consum de combustibil redus. Noul model, care va fi disponibil și în variantă cu tracțiune integrală, înglobează platforma de conectivitate MZD Connect și o gamă largă de tehnologii de siguranță activă dezvoltate de Mazda. SUV-ul CX-3 este deja disponibil în România la un preț de pornire de 15.290 de euro cu TVA inclus.

Imagini (28) Data: 11 June 2015 Comentarii (0)

Prețurile noii Mazda CX-3 în România
Noutati-auto

Noul model pornește de la 15.290 euro cu TVA inclus și poate fi deja comandat,  ajungând în showroom-urile din România în luna iunie

Imagini (8) Data: 6 May 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1921 :: 18.94MB