No SSO cookie

Amenda de 1 milion $ pentru viteza de 290 km/h in Elvetia

voteaza
(0/ 0)
Amenda de 1 milion $ pentru viteza de 290 km/h in Elvetia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un sofer din elvetia a primit o amenda de 1 milion de dolari pentru ca a fost surprins cu 290 km/h la bordul unui Mercedes SLS AMG.

 
 

Legea amenzilor de circulatie din Elvetia este una dintre cele mai dure din lume, datorita valorilor foarte ridicate si standardelor speciale. Prin standarde specile intelegem ca o amenda de circulatie se aplica direct proportional cu averea soferului.


Astfel, s-a putut ajunge la o amenda pentru viteza excesiva de 1 milion de dolari. Proprietarul unui Mercedes SLS AMG a fost surpins cu 290 de km/h, motiv pentru care a primit amenda colosala. Vitezomanul a fost surprins cu aceasta valoare foatrte mare langa localitatea Fribourg si i-a fost confiscata masina pana la plata amenzii.


Pretul unui Mercedes SLS AMG este de aproximativ 230.000 de euro. Poate ar parea absurd sa se plateasca o astfel de amenda, insa legea elevetiana prevede ca amenzile sa fie date in functie de averea fiecaruia.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1964 :: 22.19MB