No SSO cookie
Mitsubishi ASX 2013 va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris 2012
Noutati-auto

Va invitam sa aflati o serie de informatii despre noul model Mitsubishi ASX 2013. Daca sunteti curiosi sa aflati ce s-a schimbat, atunci trebuie sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 7 September 2012 Comentarii (0)

Intre timp in Africa - Si-a eliberat masina cu flexul
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti o intamplare inedita provenita din Africa. Luati aminte de ce e bine sa aveti cu voi un flex intotdeauna.

Imagini (0) Data: 22 August 2012 Comentarii (0)

Detalii oficiale si imagini cu Hyundai Genesis 2013
Noutati-auto

Va invitam sa aflati cateva detalii noi despre Hyundai Genesis 2013. In plus, avem pentru voi pregatita o galerie ampla si de calitate.

Imagini (9) Data: 16 August 2012 Comentarii (1)

Primele imagini cu superbul Aston Martin V12 Vantage Roadster
Noutati-auto

Desi mai sunt cateva zile bune pana la debutul acestui model, internetul a fost acaparat de o serie de imagini. Ca de obicei, imaginile au "scapat" pe internet fara voia producatorului.

Imagini (7) Data: 3 July 2012 Comentarii (0)

Primul material video cu Renault Clio RS MK4 2013
Noutati-auto

Surpriza celor de la Renault a fost Clio RS MK4 2013. Ei au adus modelul la Goodwood Festival of Speed unde a fost testat in cadrul unei intreceri.

Imagini (3) Data: 3 July 2012 Comentarii (0)

LIVE: Marele Premiu de Formula 1 al Europei
Formula 1

Va invitam sa fiti alaturi de noi duminica, 24 iunie 2012, pentru a avea parte de cele mai noi update-uri din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Europei. Urmariti transmisiunea directa a Marelui Premiu de Formula 1 al Europei pe Masini.ro, incepand cu ora 15:00

Imagini (0) Data: 21 June 2012 Comentarii (0)

Tineti-va bine ! Celebra taxa auto urmeaza sa fie reglementata
Editoriale

Credeati ca ati scapat de taxa auto? Nu ati scapat si nici nu veti scapa. Ea este in curs de reglementare si ne va lovi in curand in moalele capulului. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 21 June 2012 Comentarii (1)

Volkswagen CC R-Line 2013
Noutati-auto

Cei de la Volkswagen ne pregatesc un model interesant, CC R-Line 2013. Acesta va veni cu o serie de schimbari, atat la nivel tehnic cat si la nivel estetic. Daca sunteti curiosi, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 27 May 2012 Comentarii (0)

Freestyle Stunt Riding cu maestrul Chris Pfeiffer la Băneasa Shopping City
Noutati-auto

Bucureşti, 18 mai 2012 – Duminică, 20 mai, începând cu ora 17.30, Băneasa Shopping City va găzdui un show inedit de Freestyle Stunt Riding. Chris Pfeiffer, Streetbike Freestyler de renume internaţional, este de patru ori campion mondial şi european la acrobaţii pe motocicletă.

Imagini (0) Data: 18 May 2012 Comentarii (0)

Conceptul Bertone Nuccio ar putea fi vandut cu doua milioane de euro
Concepte

Celebrul concept al italienilor de la Bertone ar putea fi vandut cu suma de doua milioane de dolari unui colectionar. Acesta s-a aratat interesat de model si pare ca ar vrea sa il achizitioneze pentru a-i spori putin gradul de unicitate. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (30) Data: 28 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2568 :: 18.89MB