No SSO cookie

Frankfurt Preview: Audi Urban Concept

voteaza
(0/ 0)
Frankfurt Preview:  Audi Urban Concept
Stiri · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noile concepte Urban: Sportback si Spyder

 
 

In timpul unei prezentări mass-media ce a avut loc inainte de  Frankfurt Motor Show, Audi a dezvaluit conceptele Urban, Sportback si Spyder. Pana acum nu am vazut decat schite.

Concepute pentru utilizarea in zonele urbane si metropolitane, cele doua masinute sunt alimentate electric si dispun de doua locuri.
Urban Sportback este echipat cu un acoperis care se deschide in sus si in spate, in timp ce Spyder, ce  nu are acoperis, are usi ce se deschid in sus.

Dimensiunile celor doua masini sunt: 3219 mm lungime, 1678 mm latime si doar 1189 mm inaltime (Sportback).
Audi spune ca desi design-ul conceptului  Urban este nou, anumite detalii evoca modelele curente sau anterioare.

In interior, abordarea este minimalista,  ceea ce face ca greutatea masinii sa fie scazuta, Urban Sportback cantarind doar 480 kg.

Conducatorul auto, care sta in fata si la stanga, poate ajusta pozitiile pedalelor din aluminiu si coloana de directie, pentru o pozitie de conducere personalizata.

Motorizarea este asigurata de doua motoare electrice, montate intre rotile din spate, ce produc continuu 20 CP si 47 Nm cuplu.  O baterie litiu-ion, care cantareste in jur de 90 kg si stochează 7.1 kWh de energie utilizabila, este montata transversal in spatele scaunelor. Bateria se reincarca complet in aproximativ 20 de minute cu curent trifazic de 400 volti si in aproximativ o ora la reteaua de uz casnic, de 220.

Conceptul Urban accelereaza de la 0 la 60 km/h  in aproximativ sase secunde si poate atinge 100 km/h in 16.9 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 100 km/h, iar autonomia de drum este de 73 km.

 

Cuvinte cheie: Audi | Urban | audi urban concept | Spyder | Sportback | IAA | Frankfurt |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.9993 :: 22.23MB