No SSO cookie

Chevrolet la Salonul Auto de la Frankfurt

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet la Salonul Auto de la Frankfurt
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet la Salonul Auto de la Frankfurt: autovehicule sport legendare, prototipuri uimitoare si noul model de top in Europa.

 
 

Centenarul Chevrolet a prilejuit numeroase stiri pozitive, inovatii si lansari demne de a fi sarbatorite. Cea de-a patra marca auto din lume se afla intr-o continua evolutie, iar acest lucru este reflectat si de standul din hala 9, de la cea de a 64-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt.

Printre autovehiculele prezentate se va numara si mult asteptatul model Chevrolet Camaro, ajuns la cea de-a cincea generatie, un autovehicul de performanta emblematic, al carui motor puternic este egalat doar de un design unic, modern.
Modelele Camaro Coupe si decapotabila vor fi disponibile in Europa din septembrie 2011, la preturi incepand de la 38.990 de euro (coupe), respectiv 43.990 (decapotabila) -pret Germania.

Anul acesta, Chevrolet va prezenta Corvette Centennial Edition, un autovehicul cu elemente unice de design si o performanta legendara.

In zilele dedicate presei, un motor Corvette veritabil va fi asamblat in cadrul evenimentului Corvette Engine Build Experience, in standul Chevrolet. Acest program unic este, de asemenea, oferit clientilor Corvette ZR 1 sau Z06. Acestia isi pot construi motorul Corvette la prestigiosul GM Performance Build Center de langa Detroit, Michigan, la pretul de 4.027 de euro (fara TVA, transport si cazare incluse).

Premiera in Europa a noului Malibu merita o atentie deosebita, deoarece acesta va deveni modelul de top Chevrolet in Europa incepand cu 2012. Acesta prezinta un design exterior inovator si elegant si este echipat cu motoare puternice diesel de 2 litri si pe benzina de 2,4 litri. Modelul Malibu va reprezenta o alternativa puternica in segmentulde piata al autovehiculelor sedan de dimensiuni medii.

In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt vor fi prezentate in premiera in Europa si doua prototipuri foarte interesante: Chevrolet Miray roadster si Colorado Rally, o camioneta proiectata pentru cei dornici de aventura. Ambele autovehicule fac un pas in viitor in cadrul segmentelor lor de piata, insa valorifica creativitatea si limbajul de design specific marcii Chevrolet.

Chevrolet va prezenta la Frankfurt si noul motor turbo-diesel de 1,3 l pentru modelul Aveo. Autovehiculul cu un design exterior elegant, impunator imbina economia excelenta de carburant si emisiile reduse cu un cuplu puternic. Varianta Eco de 95 cp are emisii de CO2 de 95 g/km, iar varianta de 75 CP propulseaza cel mai eficient sedan din Europa din punct de vedere al consumului.

Cu doua luni inaintede lansarea pe piata europeana, autovehiculul electric Chevrolet Volt cu motor cu functie de autonomie extinsa va fi prezentat atat instandul Chevrolet, cat si in hala4. Modelul Volt, castigator a numeroase premii, va fi disponibil pentru test drive.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2036 :: 22.16MB