No SSO cookie

Irmscher imbunatateste Mokka

voteaza
(5/ 1)
Irmscher imbunatateste Mokka
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Irmscher,, tunerul de casa al firmei Opel, a luat in vizor noul crossover Mokka.

 
 

Irmscher, tunerul de casa al companiei Opel, a dat publicitatii primele detalii asupra pachetului pe care-l pregateste pentru cea mai noua aparitie din oferta producatorului german, crossoverul de clasa mica, Mokka.

Asadar, imaginea Mokka poate fi imbunatatita cu o grila fata purtand semnatura Irmscher, care pastreaza sigla Opel in cetru, bare de protectie laterale, amplasate sub portiere, un eleron montat pe plafon (care nu este prezentat in fotografiile alaturate), bandouri laterale negre sau argintii si o evacuare cu patru tevi.

Tunerul a mai creat o selectie de jante din aliaj, cu dimensiuni pana la 20 inci, care alaturi o suspensie sport coborata cu 30 mm, dau modelului un look mai agresiv.

La interior, Irmscher va oferi, in afara ornamentelor din crom pentru portiere, o suita de materiale diferite pentru scaune, fete de usi, volan si levierele franei de mana si schimbatorului de viteze.

Irmscher este in curs de finalizare a unui kit de putere pentru motorizarea 1.4 turbo pe benzina, care in varianta standard ofera 138 CP, insa tunerul nu a dat publicitatii niciun fel de date asupra acestuia.

Kitul complet pentru Mokka va fi disponbil in anul 2013 si inaintea lansarii, Irmscher va publica intreaga lista de optiuni incluse, precum si preturile pentru "tratament".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1928 :: 22.12MB