No SSO cookie

GENEVA 2012 LIVE: Opel Mokka

voteaza
(0/ 0)
GENEVA 2012 LIVE: Opel Mokka
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In direct de la Geneva, echipa Masini.ro ne prezinta Opel Mokka

 
 

Modelul Opel Mokka imbina caracterul functional si o pozitie de sedere confortabila si inalta cu pasiunea pentru aventura.

Acesta poate fi prevazut cu un sistem de tractiune integrala care distribuie cuplul in mod continuu spre puntea spate atunci cand acest lucru se impune pentru obtinerea unei forte de tractiune si a unei manevrabilitati mai bune.   Puterea este asigurata de trei motoare eficiente, toate transmisiile manuale fiind echipate cu sistemul economic Start/Stop de la Opel.

Oferta de motorizari pe benzina include un motor cu aspiratie naturala cu cilindree de 1,6 litri si putere de 85 kW/115 cp, precum si o varianta turbo de 1,4 l cu o putere de 103 kW/140 cp si un cuplu de 200 Nm. In ceea ce priveste propulsia diesel, este disponibil un motor turbo diesel 1.7 CDTI cu o putere de 93 kw/130 cp si un cuplu de 300 Nm.  Atat varianta 1.4 Turbo, cat si cea de 1.7 CDTI pot fi combinate fie cu o transmisie manuala, fie cu o transmisie automata, ambele cu sase trepte de viteza.

Modelul Mokka aduce noi tehnologii revolutionare in cadrul segmentului B de autovehicule SUV, cum ar fi o gama de sisteme de asistenta pentru sofer ce se bazeaza pe camera video frontala Opel Eye, precum si o camera video de marsarier. in plus, modelul Mokka este prevazut cu scaune ergonomice care au fost certificate de AGR – organizatia germana de experti in sanatatea spatelui "Aktion Gesunder Rucken e.V.". Pe langa spatiul de incarcare generos, modelul Mokka ofera un suport pentru biciclete Flex-Fix de ultima generatie, complet integrat, exclusiv Opel.

Echipat cu toate aceste functii, modelul Mokka a fost proiectat pentru persoane cu un stil de viata activ si rafinat. Acest aspect se reflecta si in denumirea sa, care a avut ca sursa de inspiratie boabele de cafea rotunde si mici din soiul renumit de cafele Coffea Arabica.  Bauturile din extract de boabe de cafea Mocca sunt sofisticate si rafinate, de calitate superioara si pline de energie. La fel ca acestea, modelul Opel Mokka este compact, avand in acelasi timp o atitudine impunatoare.

 

 

 

Cuvinte cheie: Opel | opel mokka | sistem start stop | Geneva | Salonul Auto Geneva |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3521 :: 17.89MB