No SSO cookie

Audi doreste sa ajunga din urma BMW pe segmentul SUV-urilor

voteaza
(5/ 1)
Audi doreste sa ajunga din urma BMW pe segmentul SUV-urilor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Audi doresc sa ajunga din urma BMW pe segmentul SUV-urilor. Acest lucru ar trebui sa se intample pana in anul 2020.

 
 

Din cate se pare, cei de la Audi doresc dublarea numarului de SUV-uri pana in 2020. Acest lucru ar urma sa reduca decalajul instaurat de vanzarile celor de la BMW care au tot mai multi clienti interesati de masinile din acest segment.

Cei de la Audi dezvolta in momentul de fata modele precum Q2, Q4 si Q6, ca alternativa la cele trei SUV-uri care sunt fabricate in momentul de fata.

Cristoph Stuermer, analist al firmei IHS Automotive a declarat: "Audi este prima companie care are un plan de amploare pentru constructia unor SUV-uri care sa reflecte gama de autovehicule. Modelele SUV cu pozitia inalta a scaunelor, seamana cu masinile frumoase din anii '20. Ar putea deveni normal pe segmentul premium".

De mentionat e ca segmentul SUV-urilor de lux inregistreaza ritmuri mari de crestere. Tocmai acest lucru alimenteaza dorinta producatorilor de a veni cu modele noi. Printre principalii producatori de SUV-uri destinate segmentului de lux se numara Audi, BMW si Mercedes.

Grupul Volkswagen doreste sa investeasca bani in dezvoltarea acestui segment al producatorului Audi datorita faptului ca isi doreste sa devina cel mai mare producator auto la nivel mondial pana in anul 2018.

Grupul Volkswagen a avut cresteri de 12% anul trecut, reusind sa vanda 1,46 milioane de automobile. Ramane sa vedem cat de mari vor fi cresterile pe parcurs si abia asteptam sa vedem noile SUV-uri care vor fi dezvoltate in anii ce vor urma.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1614 :: 17.78MB