No SSO cookie

Ferrari F40 - Una din cele mai bune replici realizate vreodata

voteaza
(5/ 1)
Ferrari F40 - Una din cele mai bune replici realizate vreodata
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta replica extrem de fidela. In plus, avem pentru voi si o galerie de imagini.

 
 

Unul din cele mai frumoase si apreciate modele Ferrari este celebrul F40. Multi oameni au incercat sa realizeze replici bazate pe acest model insa nu toate au fost reusite.

O persoana care nu cunoaste foarte multe despre domeniul auto ar putea sa spuna ca modelul prezentat in acest articol este unul veritabil. Aceasta este o replica foarte bine realizata, una din cele mai bune am putea spune, foarte fidela. La baza replicii sta un Pontiac Fiero V6. Modelul a fost scos la licitatie pe eBAY si pana acum pretul a ajuns la 19.800 euro. Un pret extrem de accesibil pentru o astfel de replica. In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1968 :: 22.19MB