No SSO cookie

Chip tuning pentru Ford 2.0 litri EcoBoost

voteaza
(0/ 0)
Chip tuning pentru Ford 2.0 litri EcoBoost
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Motorul Ford 2.0 litri Ecoboost castiga 40 de cai putere cu ajutorul chip tuningului oferit de Superchips.

 
 

In timp ce Ford extinde oferta, oferind motorul de 2.0 litri turbo, EcoBoost, in patru cilindri, pe tot mai multe modele proprii, iata ca si tunerii auto beneficiaza de pe urma acestei actiuni, oferind propriile kituri de performanta pentru motorul respectiv.


Pentru a mari puterea unui motor, cel mai simplu mod este evident, reprogramarea computerului masinii - ECU. Compania Superchips Ltd a realizat un nou kit de upgrade al software-ului de fabrica, pentru versiunea europeana a motorului in patru cilindri EcoBoost, care se regaseste si pe modelele S-Max, Galaxy si Mondeo.


In varianta de fabrica, motorul de 2 litri, cu injectie directa si cu supraalimentare turbo, EcoBoost, ofera 203 CP la 5500 rpm si un cuplu motor de 300 Nm, disponibil intre 1750 si 4500 rpm.
Cu ajutorul remaparii oferite de Superchips, rezulta o putere marita cu 40 CP, la 5648 rpm, in timp ce performantele se imbunatatesc de la 1500 rpm pana la limita electronica. Cuplul maxim castiga si el 67 Nm, la doar 2065 rpm.


Superchips ofera upgrade-ul ECU pentru toate variantele Ford S-Max de 2.0 litri EcoBoost de 203 CP, produse ulterior lunii martie 2010, la un pret de 520 Euro, cu TVA inclus.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0997 :: 22.11MB