No SSO cookie

Ford S-MAX si Galaxy, de la 20.480 si 22.820 Euro in Romania!

voteaza
(0/ 0)
Ford S-MAX si Galaxy, de la 20.480 si 22.820 Euro in Romania!
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a lansat noile modele S-MAX si Galaxy si in Romania. Vladimir Gaitan a prezentat un show spectaculos, probabil ultimul, sustinut de Romcar in calitate de importator Ford.

 
 
Astazi au fost lansate in Romania cele mai noi modele Ford, S-MAX si Galaxy, care reprezinta ultima treapta a evolutiei designului kinetic, imbinat cu cele mai recente tehnologii din domeniul industriei auto.


Ambele masini, care fac parte din segmentul masinilor de familie, sau al monovolumelor, reprezinta o alternativa pentru iubitorii de calatorii lungi, cu nevoi mai mari pentru depozitarea bagajelor, fara rabat la confort, sau tehnicca si gadgeturile de ultima ora.
S-MAX si Galaxy au fost prezentate cu noul motor 2.0 litri benzina EcoBoost de 203 CP. La acesta se mai adauga noile motorizarile diesel 2.0 litri Duratorq TDCi de 115 CP si 163 CP, dar si cele deja cunoscute publicului.


Preturile  celor doua modele  pornesc de la 20.480 Euro pentru S-MAX, iar pentru Galaxy de la 22.820 Euro. Ambele în configuratia entry-level 2.0 benzina 145 CP, nivel de echipare Trend.


                                     Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

scump 20.000 euro -10.ooo

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7282 :: 20.47MB