No SSO cookie

Lansare leasing pentru Renault

voteaza
(0/ 0)
Lansare leasing pentru Renault
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

"Renault" lanseaza pe piata romaneasca un nou produs financiar menit sa faciliteze cumpararea de autovehicule , produs girat de catre "Renault Credit International Leasing Romania" - o societate pe care RCI Banque (filiala Grupului Renault) a infiintat-o de curind in Romania.

 
 
"Renault" lanseaza pe piata romaneasca un nou produs financiar menit sa faciliteze cumpararea de autovehicule , produs girat de catre "Renault Credit International Leasing Romania" - o societate pe care RCI Banque (filiala Grupului Renault) a infiintat-o de curind in Romania. Pachetul de leasing financiar este destinat deopotriva persoanelor fizice si juridice si ofera clientilor o procedura rapida, transparenta si comoda in vederea achizitionarii oricarui autoturism. Asadar, clientul completeaza direct cererea de finantare direct de la concesionar, fara a mai merge la banca, iar preacceptarea cererii este facuta de RCI Leasing in numai 30 de minute.
Raspunsul final este transmis concesionarului in 48 de ore de la primirea dosarului, gratuit si fara nici un fel de efort din partea clientului. Acesta din urma are posibilitatea de a alege pe loc dintre toate modelele disponibile prin sistemul informatic al retelei de dealeri.
Contractul poate fi incheiat pe 12, 24 sau 36 de luni, cu o dobinda de 18% si un avans de minimum 20%, masina este asigurata CASCO, iar costurile sint incluse in ratele de leasing (oferta este exprimata in Euro).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0676 :: 17.76MB