No SSO cookie

VW va investi 1 miliard € pentru producerea de energie regenerabila

voteaza
(0/ 0)
VW va investi 1 miliard € pentru producerea de energie regenerabila
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volskwagen  este din ce in ce mai prietenoasa cu mediul.

 
 

Volkswagen pare hotarata sa-si mareasca productia de energie regenerabila si intentioneaza sa investeasca aproape de 1 miliard € in urmatorii doi ani, potrivit unui raport din Financial Times Deutschland.

Aceasta este o crestere semnificativa fata de declaratia facuta la sfarsitul lunii iunie, in care VW anunta o investitie de 600 milioane €. VW este interesat sa cumpere cel putin doua centrale eoliene  si este posibil sa anunte un parteneriat cu dezvoltatorul parcurilor eoliene Windreich, inainte de sfarsitul anului 2011.

"Suntem in discutii cu mai multi operatori de parcuri eoliene", a declarat un purtator de cuvant al VW. Producatorul german a semnat deja un acord cu Verbund Austria, pentru ca incepand cu 2013, 10% din electricitatea utilizata in fabricile sale sa fie energie hidroelectrica.

De asemenea, VW are planuri de  reducere a  gazelor cu efect de sera emise de fabricile sale, cu cel putin 40% în următorii 10 ani.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1920 :: 17.79MB