No SSO cookie

Volvo S60 Performance Project

voteaza
(0/ 0)
Volvo S60 Performance Project
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo Car Australia introduce Proiect de performanţă S60, în colaborare cu Polestar şi Heico.

 
 

Modelul  este bazat pe T6 R-Design şi are  upgrade-uri cum ar fi sistemul de evacuare sport şi jante aliaj de 19 inch Heico echipate cu pneuri de performanţă Pirelli.

Volvo S60 tunat este propulsat de un motor turbo pe benzina de 3.0 litri, cu 330 CP şi 480 Nm cuplu. Aceste rezultate sunt datorate unui ECU (engine control unit) care  stimulează motorul, peste puterea lui de fabrica, cu 25 CP şi 40nm.

S60 Performance Project a fost coborat cu 15mm, are  suspensii spate sport cu amortizoare monotub cu arcuri mai rigide cu 15 la suta si bucse care sunt cu 20 la suta mai rigide comparativ cu  şasiul dinamic pentru modelele S60 obişnuite.

Interiorul dispune de scaune sport, volan îmbrăcat în piele, cadrane înconjurate cu un cerc albastru şi pedale din aluminiu striat.

Volvo Car Australia evaluează în prezent S60 Performance Project. Maşina va fi construită în număr limitat, în functie de cerere.

"Volvo nu este în mod tradiţional recunoscută pentru performanţă în Australia, dar acest lucru se schimbă", comenteaza Directorul Volvo Car Australia Matt Braid.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5268 :: 17.8MB