No SSO cookie

Noile Volvo S60 si V60 R-Design vor debuta la Paris!

voteaza
(0/ 0)
Noile Volvo S60 si V60 R-Design vor debuta la Paris!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo doreste sa se impuna pe piata europeana cu noile modele S60 si V60. Producatorul suedez va lansa incepand cu aceasta toamna o versiune R-Design a celor doua modele amintite anterior.

 
 
Volvo a atras atentia tuturor prin design-ul noului S60. Producatorul suedez a declarat ca este cel mai agresiv model realizat de companie pana acum si ca doreste sa arate ca in ciuda sigurantei oferite, modelele Volvo pot avea si o latura salbatica.

Pachetul R-Design poate fi comparat cu cel S-Line de la Audi si cel M Sport de la BMW. Noul pachet consta in imbunatatirea performantelor si a design-ului interior si exterior. Volvo a declarat ca aceste versiuni au fost realizate pentru cumparatorii care doresc sa-si lase amprenta pe noile achizitii. 

La exterior se poate observa grila frontala vopsita intr-un negru lucios, bara frontala agresiva si un eleron discret montat pe portbagaj in cazul sedanului si pe plafon in cazul modelului combi. Pachetul exterior este completat de jantele de 18 inch si difuzorul spate care scoate in evidenta sistemul de evacuare dublu.

La interior versiunile R-Design sunt dotate cu scaune sportive, volan sportiv, interior imbracat in piele si Alcantara, pedale, schimbator de viteza si covorase personalizate de tuner.

Din punct de vedere mecanic, Volvo a declarat ca au micsorat garda la sol cu 15 mm si au rigidizat sistemul de suspensie cu 15%. Producatorul sudez a declarat ca aceste modificari au imbunatatit considerabil manevrabilitatea masinii, dar fara a pierde din confortul caracteristic. Pachetul R-Design este disponibil pentru toate motorizarile, de la cel de 1.6 de 115 CP si pana la cel de 3.0 litri de 304 CP.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.1132 :: 22.13MB